|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 11:09 |
Hocam merhaba,
bir kaç mesajınızda mavi cold mix kullanın yazmışsınız. bir üyede içeriğinden bahsetmiş size. bende bir yıldır kullanıyorum.mavi ve yeşil hangisi denk gelirse. mavisinde eskiden okaliptüs ve kampfen içerir yazıyordu hatta ilaç firmasının sitesinde hala öyle yazıyor. http://enafarma.com.tr/project/cold-mix-inhaler-damla/ evde de yeşil vardı onda da sineol yazıyor.hususi eczaneden bugün mavi aldım mavide de 1.8 sineol ve kampfen yazıyor.sanıyorum içerik değiştirmişler her ikisinde de .birde yeşilin 5 ml i yok mavinin de 10 ml mi yok.yani mavi 5 ml ile yeşil 10 ml aynı fiyat . bu sineol tehlikeli mi ki ne kullanıcaz şimdi biz.. Düzenleyen barbaros430 - 25 Şub 2016 Saat 11:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tehlikeli degil, sadece benim zamanimda yoktu ve hic kullanma sansim olmadi. Bu sebeple, biraz zaman gecsin diye bekliyorum. Hangisi daha ustun, onu en iyi sizin gibi, ikisini de kullanmis olanlar bilebilir. Size gore aralarindaki etki farki nasildi??
|
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yeşil olan daha etkili bence kokusu daha keskin.
ama artık ikisinin de içeriği aynı.elimde eski mavi (okaliptüslü)ve yeni yeşil vardı(sineol lü).yeşil daha etkiliydi. saygılar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|