|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 18:39 |
Hocam Merhaba ,
2 gün evvel aksam esim kustu midesi bulanıyordu sonrasında gecede 2-3 kez kustu falan ertesi güne düzeldi fakat bu arada sabaha karsı benim mide bulantım basladı bende kıstum 2-3 kez halsizlik falan derken bende bugun toparladım ates olmadı ikimizde de fakat akabinde bugun oglen okuldan gelen 54 aylık kızım da karnım agrıyor. dedi akabinde bir anda uyudu ve 1 saat sonra falan kustu ( hepimizin kusmasında müthiş değişik ve kötü bir koku mevcut olagandan farklı) arkasından 2-3 kez daha kustu onda da ates yok huzursuz oradan oraya atıyor kendini bizde oyleydik. Hocam ne yapmalıyız bu tekrarlar mı ne olmus olabilir besin zehirlenmesi sandık ama üçümüze de sırayla olunca bilemedim daha evvel besin zehirlenmesi olmustum 10 kez falan kusmustum seyir daha farklıydı sanki . Ne yapmalıyız Hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediginiz bir gidadan, mikrop kapmissiniz. Sirali olmasi, yenilen gidanin farkli miktarlari yuzundendir. SAKIN: Ilac almayin. Arkadan ishal gelebilir.
|
|
![]() |
|
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hıcam saolun şimdi eşimin iş yerinden haber aldık en az 4 -5 kişi daha bu durumdaymış salgın olabilir mi? gaitalar sarı katı hepimizde arada bir cıvık oldu gibi . İlaç almıyoruz Hocam yalnız cok agrım olunca bir parol içmiştim ben .
|
|
![]() |
|
Hocam birde su an su içse bile kusuyor diye 1-2 saattir su vermedim ama genede ogurerek bakgamsı birseyler cıkarıyor su vereyim mi??
|
|
![]() |
|
agrısı olursa ona da parol verebilir miyim? 18-19 kilo civarı ne kadar vermeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emedur100 fitil bulantiyi azaltir. Parol veya herhangi bir: Ates dusurucu/ agri kesici, KULLANMAYIN.... Barsak hareketlerini durdururlar, bunun sonucunda, ATES cikar ve hastalik suresi uzar.
|
|
![]() |
|
Tamam Hocam kızıma vermedim ama ben o gün maalesef almıs oldum cok agrım olunca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba
dün size yazmıstım sabah kusma kesildi sandım oglen biraz makrna yedi üzerine cok az su içti 2 dakka içinde içtiği tüm su belki biraz daha fazlasını cıkardı ama makarna tektük cıktı yani pespese yemişti ama nedense makarna o kadar kusmaya cıkmadı. Bunun üzerine yorgun düşüp uyudu kalktıgında biraz halsizdi ama aksama dogru enerji geldi yine biraz makarna yogurt yedi nerdeyse tamamen düzeldi sandım yattı uyudu sabah kalktı halsizdi gene ve karnım agrıyor dedi yerinden kalkamadı ve devamlı cişim var diye çişe oturdu ama bişi cıkmadı cogunda cünkü 2 dakka arayla cok çişim var diyip durdu karnım cok agrıyor diye kıvrandı en sonunda uyuya kaldı az evvel kalktı nispeten yine enerji doldu iyileşmiş gibi makarna yogurt elma yedi ama dün aksamda boyleydi . Hocam birde sıvaklık hissediyorum ates gibi ama olcuyorum 36.4 -37 cıkıyor ama daha cok gibi. daha cok bacak ve karın bolgesi sıcak üst tarafa gore birde elleri. Genelde hep üzerindekilerini cıkarmak ister ama bu sefer üşüyorum cıkarmıyım diyor. Banası ile bende hafif halsizlik istahsızlık kaldı ama bizde karın agrısı yok acaba kızım bizden farklı olarak iye olmus olabilir mi idrar testi yaptırayım mı Hocam? Bu bir vitüsmü yoksa nedir anlamadık? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|