|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhalgeler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalgeler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2016 Saat 20:49 |
merhaba hocam,
4,5 yaşında 105 cm, 16,5 kg bir oğlum var. Kulak şikayetinden ötürü klomaks kullanıyorduk. Son günde boyun kısmında kaşıntılı kızarıklıklar oluştu. Daha evvel buna benzer şeyler augmentin kullandığımızda da olmuştu. Daha evvelki yazılarınızda augmentin ile aynı sıkıntıyı yaşayan bir aileye Ampisilin'e bagli Urtiker demiştiniz. Bizimki da aynı gibi geldi bana. Klomaksın, augmentinin prospektüsüne baktım ama Ampisilin yazmıyor. beni biraz aydınlatabilir misiniz? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zuhalgeler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalgeler
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen Gamze - 01 Şub 2016 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Klamoks'da Ampisillin turevidir. Ampisilin----->Amoklavin------> Klamoks
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|