|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 11:03 |
Hocam, Ocak ayı başında 32aylık kızım ağır bir grip geçirmişti. 2 haftası baya ağırdı, burun akıntısı tam geçti detken perşembe günü tekrar ateş başladı. Halsizlik, sürekli uyku hali var ama geçen seferki kadar değil. Ayrıca ateşliyken bir kaç kez terledi ki bu da iyi bir şey sanırım..Sürekli karnım ağrıyor diyor. Balgamlı öksürük var en baştan, öğürüp kusacak gibi oluyor, ama kusmuyor. Şimdi de sağ ayak topuğunu gösterip acıyor, yürüyemiyorum diyor. Görünürde bişey yok, belki belli belirsiz bi kızarıklık..gripten dolayı olan bir ağrı mıdır? Doktora gidelim mi?
İliadine izin vermiyor zar zor yapmaya çalışıyorum, şurup içmediği için de ateş çok rahatsız ederse Paranox fitil koyuyorum. Bir şey de yemiyor su ve adaçayı içiryorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor, bu konu ile ilgili mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripten çok basamıyorum demesi endişelendirdi beni hocam..Sağ topuğunu gösteriyor baktım bir şey yok.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okusa idiniz ogrenirdiniz... Bazi Virutik enfeksiyonlarda, sinir uclari tutulur ve hasta basamaz. Istirahattan baska bir sey yapilmaz, kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|