|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Annecik82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Annecik82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 22:33 |
Merhaba Kadir bey,
Daha once yazdigim konuya cevap yazamadim. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51831&KW=Antalya&PID=1083237&title=span-classhighlightantalya-spanda-dr-krizi#1083237 Oglumun (4 yasinda, 18 kg) oksurugu halen devam ediyor. Bugun kbb doktoruna gittik. Kulaklarina bakti ve parlak olmadigini soyledi. Isitme testi yapti ve her iki kulaginda da %25 isitme kaybi oldugunu kulaklarinda su toplamasi oldugunu soyledi. Geniz eti problemimiz var. Geceleri cok horluyor. Geniz etine bakabilmek icin burnuna uyusturucu bir sprey sikti ve burunda sisme olustu. Cocugun yapisi alerjik olabilir test yaptirabiliriz dedi. Augmentin 400, iburamincold ve nasonex burun spreyi verdi. 10 gun bunlari kullanin 10 gunde sadece nasonex kullanip 20 gun sonra tekrar gelin dedi. Size sormadan ilaclari almak istemedim. Sadece serum fizyolojik kullaniyorum. Sizce ne yapmaliyim? Simdiden cok tesekkur ederim. ![]() [IMG ![]() Düzenleyen Annecik82 - 29 Oca 2016 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, o zirvaliklarin hicbirine inanmayin, hicbir dedigini de yapmayin. 1- kulak problemi olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikar. Agrisi yoksa, sakin "kulak ve geniz eti" sacmaliklarina inanmayin. 2- SAKIN; verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Niyeti cok kotu, size bu verdigi ilaclarla cocuk daha kotu olacak ve sanki baska hicbir care kalmamis gibi sizi Ameliyata razi hale getirecek.. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Bu konu ile ilgili butun mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Annecik82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Annecik82
Cok sagolun Kadir bey tam tahmin ettigim gibi. Sayenizde ogreniyoruz bizde. Bizi endiselendiren durum isitme testi yapip her iki kulaktada %25 isitme kaybi var demesi. Bu dogru mu peki?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakin, o aletten, benim muayenehanemde de vardi... HER GRIPLI hastada, duz cizgi veriyordu.. Zira, her Gripte, olusan odem sonucu, Oztaki borusunun islevi bozuluyor. Bu sebepten, Orta Kulak icindeki basinc ile dis basinc esit olamiyor ve kulak zari yeterli titresimleri yapamiyor.. Hic bir hastamda, kalici bir hasar olusmadi.. Soylenenlerin hepsi palavra olup, sizi ameliayat razi edebilmek icin yapilan soytariliklardir. Niye bu 4-7 yas arasini ameliyatsiz atlatan gariban cocuklarinde bir daha boyle problemler olmuyor?? Butun hadise, o yaslarda, daha henuz Antikorlar olusmadigi icin, butun hastaliklarla, "Lenfatik sistem" mucade ettigi icin, birer Lenf bezi olan bademcikler ve Geniz eti buyurler. Bu; HER COCUKTA OLAN BIR DURUMDUR...
Bu devreden sonra, Lenf sistemine fazla is dusmedigi icin, zamanla kuculurler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|