|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 18:05 |
Hocam 5 aylik bebegim grip arazlari sonrasi bugun 3.gun karninin agrisindan sabahtan beri inliyor agliyor. Az bi sey gaz yapabilirse rahatliyor ama uyuyamadi agridan uyaniyor. Domuz gribi olabilme ihtimaline binaen karin agrisini gecirebilmek ya da rahatlatabilmek icin ne yapabilirim acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kucakta gezdirin. Teshisiniz dogru, Domuz Gribi olabilir.
|
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( evet öyle rahatlıyor ama işyerine bebeği de getiriyorum iş yoğunluğundan. gezdirmekten çalışamıyorum malesef:( sıcak filan işe yarar mı hocam? ovalıyorum emzirirken ama yorgunluktan süt müt de kalmayacak korkarım:( Aç olsaydı karnından gur gur ses gelmezdi değil mi hocam,ellerimle hissediyorum bağırsaklarının olduğu bölgede gurul gurul rahatsız eden bir gaz dolaşıyor ama aclıktan degıldır herhalde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gazini iyi cikarmadiginizdan. Devamli hareket vermekten baska sansiniz yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|