Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil Sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTahlil Sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sueda nesibe 0146 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil Sonuçları
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 08:22
WBC 11,89
HGB 12,2
HCT 37,3
MCV 74,2
MCH 24,3
MONO 4,5
DEMİR BAĞLAMA KAPASİTESİ 378,2
DEMİR (Fe) (Serrum) 25,47
Ferritin  10,04
Kolay gelsin  hocam. Kızım 21 Temmuz 2011 doğumlu. Hocam kızımın kan tahlil sonuçlarını yazdım. Çocuk doktoru bu sonuca göre bize Ferritin adlı kan ilacını yazdı. kullanmalımıyım. yönlendirirseniz sevinirim. çok teşekkür ederim. kıymetli vaktinizi bizlere ayırdığınız için. Allah sizden razı olsun.
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
sueda nesibe 0146 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 10:45
Hocam özür dilerim ilacın adı yanlış olmuş. Şu an ben çalışıyorum. ilacın adını bilmiyorum. Ama Ferrum olabilir. yani kanı-demiri düşük diyerek bir ilaç verdi.
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:04
Aptal mi bu doktor?? Yoksa, cahilmi???
HGB:12.2g/dL olan bir cocuga, nasil Demir ilaci baslar!!!
Ferritin ve Demir degerleri, her turlu atesli hastalik esnasinda DUSER!!!  Esas olan; HGB degeridir.
Tabii maksat baska!!.  Namussuz biliyor Demir ilaci alan hastalarin daha sik hasta olacaklarini...
Demir; mikroplar icin de; "buyume hormonu" gibi etki eder. En basit, ayakta atlatilacak  hastaliklar
bile agir hastalik seklini alir.
Cok namussuz bir doktorunuz var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.