Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D VİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumD VİT

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D VİT
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:42
Hocam merhaba,
oğluma geçen cuma kan testi yaptırırken d vit testi de istemiştim.sonuç bugün çıkmış .değerlendirebilir misiniz.birşey yapmama gerek var mı.En son 24 temmuzda bir ampül dvit vermiştim.(4 yaş 15 kilo 102 cm)

Vitamin D, 25 hidroksi-³ 16.7 ng/ml
Ciddi eksiklik 0 - 10 ng/ml
Orta düzey eksiklik 10 - 24 ng/ml
Optimal düzey 25 - 80 ng/ml
Muhtemel toksisite >150 ng/ml

saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 18:54
1 ampul Dvit3 daha verin, yeterli olur. Bundan sonrada, senede bir; 1 Ampul Dvit3  vererek devam edin.
Yukarı Dön
omerbaris2011 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı omerbaris2011 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2016 Saat 16:02
Değerli Hocam, farklı konu açmak istemedim buradan benzer bir soru sormak istiyorum affınıza sığınarak; 7 ocak 2011 doğumlu oğlum için (5 yaş yeni bitti) her sene senede bir kere devit-3 ampul kullanmam yeterli olurmu? ve de kaç yaşına kadar bu şekilde devam edebilirim? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2016 Saat 18:07
Hayat boyu kullanin, Bu sekilde, D vitamininin asgarisini vermis olursunuz. Gerisini Gunes den alacaktir.
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2016 Saat 21:28
Afedersiniz....ben de bu baslik altinda kadir beye sormak isterim;hocam oglusum yarin 1yasini dolduruyor dwit damlaya devam mi edeyim yoksa ampul seklinde satilan kirilip icirilenden mi vereyim? Sewgiler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2016 Saat 04:41
Elinizdeki damlayi bitirin, ertesi gun; 1 ampul Dvit3 icirin.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.