|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 19:39 |
Hocam iyi aksamlar.5 yasinda oglumu diz kapaginda bir morluk farkettim.
sabah okula giderken bisey yoktu bi yere carptin veya dustunmu diyorum hayir diyo gecen bir ay once de göğüs kafesinin üstünde ufak hir morluk gordum. ama o zaman sordugumda arkadasimla carpistim demisti.bende takube aldim o gunden beri ama simdi yok dusmedim diyo.cok korktum hocam ne olabilir acaba.biraz kansizlik vardi oglumda en sonki hemogram degerinde. dr akdeniz anemisinden supgelenmisti.degerleri soyleydi wbc 9.1 hgb 5.o6 hct 10.2 hct 31.6 plt 461 mcv 63 mch 20.2 mchc 32.3 mpv 16.3 butahlili haziran ayinda yaptirmistim en son.o zaman suphelenmisti akdeniz anemisinden bi de şunlar vardemir 288 demir baglama 19 ferritin 39
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kan sayimini daha ciddi bir Laboratuvarda tekrarlayip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ciddi derken ne demek istediniz. Kotu bisey yok dimi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Laboratuvarin CIDDI ' sini bulun dedim.... Hastalik ciddi demedim...
|
|
![]() |
|
Hocam ayni tesstleri mi yaptirayim.yaptirmami istediginiz bir test varmi baska
|
|
![]() |
|
Hocam hemogram tahlili yaptirdim sonuvlar soyle:
Wbc 6.91 RBc 4.86 plt 235 lym 4.07 hgb 10.8 pct 0.19 mıd 0.70 hct 31.35 mpv 8.1 gra 2.13 mcv 65 pdws 9.8 lym% 58.9 mch 22.2 pdwc 34.8 Mıd% 10.2 mchc 34.4 P-LCC 47 Gra% 30.9 Rdws 37.3 P- LCR 19.83 Rdwc 19.2 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gordunuzmu!!!! 1- Hani HGB:5.06g/dL idi!! Bu kadar kisa surede, nasil HGB:10.8g/dL olabilmis!!
2- Peki ben nereden suphe ettim??? Gayet basit. HTC, her iki tahlilde de, AYNI... HTC:31.6 oldugunda, HGB:5.06 OLAMAZ!!!
Anemi filan yok, dolayisi ile "Akdeniz anemisi" filan da yok! Demir&Demir Baglama, zaten hepten yanlis.. Butun alavera-dalavera; sizi abone etmek icin.
|
|
![]() |
|
Hocam yasina gore normal dimi sonuclarher gittigim dr kansiz bu cocukdiyor.
Allah a sukur iiyi dimi hocam.bacaktakii morluk 2 gun icinde gecti kansizlikla alakasi yok demekki diye dusunuyorum.zamaninizi ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz hocam.gecen 15 gunluk tatile ciktiginizda o kadar ihtiyac duydukki size anlatamam .hep eski maillerinizden care aradik sizi bulamayinca.sizi burda bulamamak cok kotu.Allah size hayirli uzun omurler versin isinizi rast getirsin hocam. Iyi aksamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|