|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2015 Saat 18:10 |
![]() ![]() Hocam oğlum tıkandı. Ateş 39.4 . Acile gittik hava verdiler anlık. Kan tahlili sonucu Olarakta antibiyotık verildi. Ateş bi düşüyor bi yükseliyor. Doktor oksürük ciğerlerden geliyor. Bronşit dedi. Şimdi bu tahlil sonuçlarına göre antibiyotik başlayayım mı ateş hala devam. Cocuk sürekli uyuyor:(( Verilen ilaçlar Duocid surup.nevakson iğne 2 tane. Benical şurup. Ventolin surup. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:9.36.... Kesinlikle Antibiyotik gerekmez.. Bakin gorun bu doktorlar ne kadar cahil... Yani, kan sayimini niye yaptirirlar anlamis degilim... Nasil olsa WBC ne cikarsa ciksin Antibiyotik basliyorlar!!
Cocugunuz Grip geciriyor, Turk doktorlari yeminli oluklarindan, ASLA Grip teshis etmezler. Pust, birde igne vermis... Assagilik sahtekar!!! Sakin verdigi hicbir ilaci almayin, niyeti cocukta (sahte) hiriltilar yaratip, hastaneye yatirmak.. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. ".. Doktor oksürük ciğerlerden geliyor. Bronşit dedi. .." Resmen salak!!
|
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam ateşin 8.gününd yiz. Ateşe müdahale etmiyorum ancak 38.8 i görünce korkuyorum. 1 tatlı kaşıgı kadar
Calpol verdim. **Ateş ne kadar devam edecek hocam? **gögüsü dolu gibi boguk öksürüyor. Abalgam cıkarma mı olacak ? **antibiyotik felan hiçbişi vermedim. Çevremdeki herkes antibiyotık başla derken güçlü durabilmek o kadar zor ki:(( **Burnundan bazen sarı bazende su gibi akıntı geliyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bulgular; tamamen Grip ile ilgili. Aynen devam edin. cocuklar, balgam cikaramaz ve yutarlar. Onemli degil. 41 dereceyi gorseniz bile korkmayin. Sakin Turk milletine ve doktorlarina inanmayin. Ates hakkinda hicbir bilgileri yoktur... Atesi hastalik zannederler. " Ates dusurulunce , hastalik iyilesmiyor...... Hastalik iyilesince ates dusuyor..."
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2015 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|