Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilkinur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilkinur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük ateş
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 07:41
oğlum 5.buçuk yaşında hocam 15 gündür burun akıntısı yoğun bir şekilde geçirdik ateş öksürük yoktu bol bol serum fiyolojik sıktım bal limon coldmix vterdim başka hiç bir ilaç kullanmadım. Son bir haftadır her sabah kalktığında s.f sıkıyorum yeşil balgam çıkartıyordu sabahlarıda öksürük oluyodu okadar 2,3 gündür burun akıntısı yoğunluğu baya bi azalmıştı iyileşiyor galiba derken dün akşam öksürük çok güçlendi gürültülü balgamlı (balgam çıkmıyor ama ) o şekilde yattı gece rahat uyudu sabah erken saatte hafif 38 ateşle kalktı öksürük anlatıığım şekilde var şuanki durum ateş öksürük

hiç bir ilaç vermedim bu uzun süren grip ciğerlere inmiş olabilirmi hocam sadece öksürüyor diye dün başlamıştım 3 kere 1 ölçek perebron verdim

ne önerirsiniz hocam
Yukarı Dön
ilkinur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilkinur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 16:09
[/IMG]
Yukarı Dön
ilkinur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilkinur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 16:15
hocam ateş tekrar çıkınca doktora götürdüm kan testi sonucu yukardaki gibi zattüre dedi ciğerler sıkışık dedi verdiği ilaçlar novacef ,azeltin,ventolin buhar makinası ile verilecek,flixotide ve sanasol verdi. novasefi hemen vurdurun dedi vurdurduk bacağıni kımıldatamıyor şimdi wbc si çok yüksek dedi neyapalım biz şimdi hocam kafam artık çok karıştı bizim bu üçüncü zattüremiz hep aynı şeyi yaşıyoruz neden böyle oluyor :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 18:06
SAKIN; Ventolin ve  Flixotide'i kullanmayin.  Enfeksiyonlarda, ASTIM ILACLARI VERILMEZ...
Agizdan  Antibiyotik  icebiliyorsa, igne gerekmez.

Illede, Zaturre teshisi dogru diye bir sey yok.. Hele Turkiye gibi bir ulkede!!!
Solunum sayisi, hizli degilse, Dakikada; 60'dan az ise, Zaturre degildir.

Bazi doktorlar, her hastaya Zaturre derler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.