Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YEMEME VE TAHLİL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYEMEME VE TAHLİL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semracemre Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YEMEME VE TAHLİL
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:06
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:11
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:34
kadir bey kızım Eylül/ 2013  doğumlu. Kilo 12,5 . Daha öncede aynı konuda size başvurmuştum. Sorunumuz yemek yemiyor. Sipraktin kullanmıştık. Yaklaşık 2,5 ay sürdü bu döngü. 1 aydır düzelmiştik. Fakat son 1 aydır beslenmesi çok kötü günde 600ml süt ve biraz meyve. Bunun dışında hiç birşey yok.Kaşığı, Krakeri abur cuburu herşeyi reddediyor. Yine sipraktin verelim dedim çok huysuz ve hırçın oldu, eski maillerden gördüğüm kadarıyla %5 olabiliyor bırakın demişsiniz. 5 gün kullandım ve bıraktım. Çok uzun oldu süre 1 ay olunca kilo da kaybedince çocuk doktoruna götürdüm. Kan ve idrar tahlili istedi. Kan tahlili sonuçlarını gönderdim hocam değerlendirirmisiniz. Kızım 6 aydır hiçbir şekilde et almıyor. Et tüketimini vurguluyorsunuz. Bu durumda ne yapmalıyım. Doktor hanım 1 ay daha yemezse demir şurubu vericem dedi. Siz ne diyorsunuz? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:36
İdrar tahlilini henüz yaptırmadım. Yaptırmalımıyım? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 18:52
1- Tahlil raporu;  sahte!!!  2 yas cocugunun kan degerleri yanina; "Birim Referans Araligi" olarak, ERISKIN degerleri yazilmis.
2- Kizinizda; ne antibiyotik gereken bir durum var, nede Kansizliga yatkin bir durum var.. Doktor sadece bu sahte rapora bakarak boyle ahmakca yorumlar yapmis, hicbirine inanmayin.
3- Idrar tahlili filan gerekmez, sacmalamisnlar. IYE bulgularini bilmiyorlarsa, ogrensinler..
4- 500 gram fazlasi var. Bosverin... Et olarak; sucuk, pastirma, doner veya lahmacun deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.