|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2015 Saat 10:23 |
Merhaba hocam. 3 yaşındaki kızım grip oldu. 1 gün ateş sonra burun tıkanıklığı ve şiddetli öksürük vardı. Sizden öğrendiklerimi uyguladım. Fakat geçmedi cigerlerinden ses gelmeye başladı. O gün küçük kardeşi de oksurmeye başladı. Doktora götürdük. 3 yaşında olanın bronşit olduğunu söyledi ve macrol ile bricanyl verdi. Küçüğün ciğeri temiz artarsa getir sadece serum fizyolojik damlat dedi. Ben 3 yaşındaki kızıma sadece bricanyl verdim. Macrol vermedim. Bugün doktora gideli 3 gün oldu. Ikisi de çok kötü oksuruyor. 55 günlük olanın da göğsünden hırıltı geliyor. Burunlari akmiyor ama tıkanıklık var. Ne yapabilirim? Bir de hocam 3 yaşında olan yemek yememeye başladı yerken de çok yoruldum diyor. Demir eksikliği olabilir mi? Doktor kardeşini kıskaniyordur dedi. Yine de kan sayımı yaptırmak iyi olur mu? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripler: "tedavi ile gecer" diye bir kaide yok...En az 2-3 hafta surer..Yaptiklariniz, sadece bu surenin rahat atlatilmasini saglar.. Zaten sahtekar cocuk doktorlarinin da suistimal ettikleri konu budur. Aferin, Peditus, Asist, Flixotide gibi ilaclarla, "Sahte bir iyilik" hali yaratip, hastalari kandiriyorlar.. Ondan sonrada, hepsi hastanelik oluyorlar.
|
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim kıymetli cevabınız için. 55 günlük olan kızımın göğsünden çok hırıltı geliyor. Balgamdan ememiyor. Öksürük çok var. Ne yapmalı ? Sadece serum fizyolojik kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ilac kullanmayin.. Sadece4 Buhar ve Serum fiz ile rahatlatmaya bakin. Eski mailleri okuyun, sakin Turk cocuk doktorlarina gostermeyin, 55 gunluk cocuga bile Astim tedavileri-ilaclari verirler.
|
|
![]() |
|
Hocam bugün kalça cikikligi için doktora götürdü. Yard.doç. bir bayan doktor. Ve bana sütün kaliteli değil ki hasta olmuş bebek dedi. Lactamil ve başka bir markanın stell tee diye bir çayını toplam 5 bardak iceceksin dedi.bebegin geniz akıntısı var ciğer temiz dedi ama Bebeğe prosnon diye bişey, neer nazal sprey ve hylonem burun merhemi yazdı. Bi de çok gazı var diye maylor damla yazmış. Yani şaşırdım kaldım. Hiçbirini almadım tabii sizin bilgilendirmeleriniz doğrultusunda. Yalniz Sütüm kalitesiz midir gerçekten hocam? Bir de bu hafta 100 gr almış sadece. 2780 doğdu 4900 bugün. Tam iki aylık. Iyiki varsınız hocam teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yalniz Sütüm kalitesiz midir gerçekten hocam? Boyle bir sey yok!!! Gecekonduda yasayan fakir fukara annelerin sutu ile, Konaklar da yasayan annelerin sutu aynidir.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam. Iyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|