|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
talia
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Tem 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5 günlük atesGönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 23:47 |
|
20 aylik kizim bugün beşinci gün ateşli 39 a kadar çıkıyor.
hiçbir şey yapmadım. Sadece serum sıkıp arada ballı limon ıhlamur verdim coldmix damlatiyorum . Iki gündür boğulacakk gibi oksuruyor ağlıyor oksururken bazen . Burnu dolu zor nefes alıyor. Ilk gün solunum dakikada 42 oldu. Şimdi 35 civarı. Kendim sadece kanda lökosit batırdım 7.7 bin cikti. Ama ateş ve Şikayetler devam. (Daha once bronkoponomoni teşhis kondu ve 15 gün süren antibiyotik tedavisi oldu.) (2gündür sadece emiyor yemek yemiyor) hocam babası çocuğa bir şey olacak diye bir sürü şey söylüyor. Ben sizden haber bekliyorum. ilaçlara (antibiyotik başlayayım mi?) Düzenleyen talia - 29 Kas 2015 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2015 Saat 06:07 |
|
WBC:7.7, dusuk bir deger ve hastanin Grip gecirdigini gosterir.. Zaten, 4-5 gun atesi olacak ve hicbir zarari yoktur... Hastaliktan ziyade, esas doktorlar daha tehlikeli..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|