Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymafluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymafluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zymafluor
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 23:50
Hocam merhaba
Kardesim suan italyada.ondan zymafluor istemistim.eczaneye gitmis.3 dozu var hangisini istiyorsun demisler.50 100 200 diyor.adet mi bunlar ne dedim.hayir adet degil dozaji demisler.ogrenip gelin oyle alin demisler.birde damlasi varmis..o ne ise yariyor hocam.oglum 4 yasinda ilk kez kullanacagiz.hangi dozu alsin.cepten gecmis mail aramasi yapamadim.affiniza siginirim.saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 07:04
Zymafluor0.75mg 200 tablet alin. Aynen benim yazdigim gibi goturun..

Goruyorsunuz, onlarin discileri; cocuklarin Zymafluor almasina mani olmuyorlar.. Bu uyuzluk bir tek Turk discilerine mahsustur.. Resmen cocuklarin disleri curusun istiyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.