|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 23:50 |
Hocam merhaba
Kardesim suan italyada.ondan zymafluor istemistim.eczaneye gitmis.3 dozu var hangisini istiyorsun demisler.50 100 200 diyor.adet mi bunlar ne dedim.hayir adet degil dozaji demisler.ogrenip gelin oyle alin demisler.birde damlasi varmis..o ne ise yariyor hocam.oglum 4 yasinda ilk kez kullanacagiz.hangi dozu alsin.cepten gecmis mail aramasi yapamadim.affiniza siginirim.saygilar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor0.75mg 200 tablet alin. Aynen benim yazdigim gibi goturun.. Goruyorsunuz, onlarin discileri; cocuklarin Zymafluor almasina mani olmuyorlar.. Bu uyuzluk bir tek Turk discilerine mahsustur.. Resmen cocuklarin disleri curusun istiyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|