|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubraolgac ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubraolgac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 15:37 |
|
|
![]() |
|
kubraolgac ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubraolgac
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam 32 aylik bir kizim var ve bir bucuk aydir gecmeyen oksurugumuz var atesli degil bir suru doktora gittik ve her doktor akciger filmi cekti kan tahlili yapti normal miayene yapildi ve hic bir sey gozukmedi.okdurukle birlikte burun akintimizda var.oksuruk gun icindede oluyor geceleride 8 de uyuyor saat 11 gibi oksurmeye basliyor ventolin biraz rahatlatiyor.hacettepeyede goturduk muayemede bisey cikmadi doktor adtim baslangici olabilir dedi singulair tozla ventolin verdi ventolini gunde 4 kez 4 puf yapilacak dendi ama verdigi toz ilac kizimin vucudunu pul pul yapti kasinti yapti dunden beri icirmiyorum alerji testi icinde ocak ayina randevu verilfi.ama kizim hic uyuyamiyor gelisimi gerilicek diye cok korkuyorum oksurukte artiyor bazen bogulacakmis gibi sanki balgamli gibi oksuruyor ama rontgeni temiz cikti.nolur bisey soyleyin ocak ayina kadar hic uyuyamiyacakmi bu cocuk.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu aptal Allerjist doktorlardan aman uzak durun.. Verilen hicbir ilaci da kullanmayin.
Yastigini yukseltin, basucuna; ColdMix 2 damla damlatin, ve bol sicak su buhari yapin. Simdi hersey bitti, birde basimiza; " Astim BASLANGICI" cikti ha!!! Muneccim muberek, Astim olabilecegini nasilda anlamis!! Daha Astim'i tanimazlar, abuk-subuk konusurlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubraolgac
Cok tesekkur ederim dediklerini uygulayacagim ve sizi ilerleyen durumlardan haberdar edecegim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|