|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rabia3941 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabia3941
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 21:23 |
Hocam merhaba kızım 7 buçuk aylık 8 kilo 72 cm 3 gündür ishali var .kakasında mukus yok ateşi yok ama huzursuzluğu mevcut.Kakası 2 gün sarı renkte ve içinde partiküller vardı bugün ise beyazımtırak sanki peçete ıslanmış biraraya toplanmış gibi yine günde 7-8 kez yaptı.Aile hekimimiz reflor verdi kullanmadım bol bol anne sütü ve su veriyorum .Ama kaka böyle olunca endişelendim bir şey yapmama gerek var mıdır?
|
|
![]() |
|
rabia3941 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabia3941
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada kakanın tamamı beyaz değil hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Reflor dahil, hicbir ilaci kullanmayin. Bu doktorlarin, daha hangi ilac ne zaman, ne icin kullanilir, ondan dahi haberleri yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabia3941
eski konuları okuyarak ilacı vermedim hocam.bu arada kilosunu yanlış yazmışım 8.800 olacaktı sanırım sindirim ile ilgili bir problem yaşıyor.Hala 2 saatte bir besleniyor çünkü. .Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam .iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sindirim problemi yasamiyor..
"Asiri duskun anne" sendromu yasiyor... 1 kilo fazlasi var! 11 aylik cocuk cesametinde.. Hadise, asiri beslenmeye bagli sindirim hadisesi. Beslenme aralarini; once 3, sonra 4 saate cikarin. Cok yedigi icin, cok kaka yapiyor, hepsi bu! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Kas 2015 Saat 17:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|