|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2015 Saat 20:09 |
merhaba hocam
oglum 1. sinifta okuldan bir belge gonderildi "florurlu vernik uygulamasi" yapilacakmis saglik bakanliginin bir uygulamasi dogdugundan beri cok duzenli olmasa da zymaflour kullaniyoruz son zamanlarda aksattim ama ne dersiniz bu uygulamayi kabul edeyim mi? tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beles ise, yaptirin... Bu islemin kalici olmadigini ve en fazla 6 ay sonra, tekrari gerektigini biliyorsunuz degilmi??
Devami icin, tekrar gidip, para ile yaptirmayin, Zymafluor kullanmaya devam edin.. Goruyorsunuz degilmi? Zymafluor'a laf eden disciler, ondan cok daha konsantre olan Vernikleri uygularken, hic aleyhinde konusmazlar.... Ah bu paranin gozu kor olsun!!! Hemde, Bakanliktan desteki ha!!! Diyorum size, bu islerin basi Saglik bakanligi... Kasten Zymafluor ithalatini durdurdular, simdi bu pahali kepazelikleri yapiyorlar... |
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
evet bedava diye tahmin ediyorum hocam
peki zymaflour a yaptirdiktan hemen sonra devam edebilir miyim 6 ay gecmesini mi beklemeliyim tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zymafluor'a devam edin..
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
hocam merhaba,
florürlü vernik uygulamasını yaptırmayın demişsiniz geçen sene, çelişkide kaldım ben şimdi,siz yaptırın deyince, kızım 5 yaşında hiç zymaflor kullanmadık ama ebay den sipariş verdim yolda,, şuanda vernik uygulamasını okulda yaptırayım ilaç gelince de günde kaç tane içireyim bilemedim çok sağolun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Beles ise, yaptirin..
Yazilarimi okumadiginiz nasilda belli.. Benim esas belirtmeye calistigim konu; Discilerin tutarsiz davranislari... Islerine gelmeyince; Zymafluor cok zararli, islerine gelince, Fluorurlu Vernik zararsiz... Tabiiki, Fluorurlu vernik uygulamasi seviyorlar, zira bundan kazanc sagliyorlar. Zymafuor'u recete etmesinin ona bir getirisi yok.. Kullanim ve yasa gore dozlarina eski maillerden bakin, Daha dun konusuldu. |
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Merhaba,
Okuldan gelen formda gripli çocuklara uygulanamaz yazıyor, ama kızım sanırım 2 aydır grip öksürüyor ve yarın yapılacakmış uygulama, bir sakıncası var mıdır sizce Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Laf ola, beri gele...
Tabii, esas korktuklari, cocuklardan kendilerine Grip bulasmasi... Yoksa, Gripli bir cocuga; Vernik uygulansa ne olur, uygulanmasa ne olur!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|