|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
heval ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2015 Saat 16:44 |
Hocam benim oglum 11 aylik dis cikarma doneminde isilik oldu butun vucudu ve bir karin bolgesinde 2tane beyaz leke oldu cildiye doktoru isilik icin bir karisim verdi lekelwr icin kortizonlu bir krem verdi hepsi gecti ardindan cocugu denize goturduk cocuk orda dis cikarmayla birlikte tekrar isilik oldu ve biz yine solusyon olan karisimi surduk isilik sondu ama butun vucudu beyaz lelelerle doldu simdi cildiyeye goturuyoruz hicbir teshis koyamiyorlar covuk kasintidan uyuyamiyor avil surup verince uyuyor.1.bu surubu surekli kullanmak dogru bunun alerjik bir durumu olabilirmi.2.bir yakinim norolojik bir dikinti olabilir diyor3.butun karaciger bobrek enzimlerini yaptirdim kansizlik 11.3cikti ferro sanol b surup basladik devam edeyimmi.4.birde hocam kanda enfeksiyon dediler 13.5antibiyotik dediler kullanmadim hocam bu beyaz lekelerin sebebi ne olabilir ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin eumovate krem vermislerdi bunuda kestim size resim yollamaya calistim beceremedim facebook hesabiniza messenger yoluyla gonderdim
Düzenleyen heval - 27 Eyl 2015 Saat 16:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ciltteki dokuntuler icin; Resim gonderin.
2- Sut disleri cikarken, HICBIR rahatsizliga sebep olmazlar.. 3- Allerji suruplari devamli kullanilmazlar. 4- Ne norolojisi!!!! Kim uyduruyor bu sacmaliklari!!! 5- Karaciger ile kasintilarin bir baglantisi yoktur, 4-5 gun evvel anlattim, o yaziyi bulup okuyun. 6- 11 aylik bir cocukta; Anemi siniri: HGB:10.5g/dl dir. HGB:11.3g/dL gayet guzel bir degerdir.. Dikkat edin, Doktor-Laboratuvar"soyguncu ceteleri" bu sekilde halki kaziklar, anemi teshis edip, ilaca baslarlar, bir dahada pacanizi kurtaramazsiniz.. Doktor, laboratuvara haybeden hasta gonderir, uckagitci Laboratuvar, anlastiklari gibi, HGB degeri yanina, "ERISKIN" Referans degerlerini (HGB:13.5-16.5g/dL) yazarak, sanki anemi varmis gibi sahte rapor yazar.. Doktorda, hemen demir ilaci yazar, ondan sonra da; Doktor-Laboratuvar-Eczane, dolanir durursunuz.. Resim gelmedi Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eyl 2015 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
heval ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam simdi tekrar mesengerdan atiyorum resimleri facebook hesabiniza hipomelonozis ito diye norolojik bir hastalik varmis onun belirtileride boyle olurmus
Düzenleyen heval - 28 Eyl 2015 Saat 00:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Hypomelanosis of Ito" diye bir hastalik var,bir cins Kromozom bozuklugudur.
Beraberinde: Sinir Sistemi Hastaliklari, Zeka geriligi, Sara Nobetleri, Mikrosefali ve Adele zayifligi gibi bulgulardan, 1-2 tanesi ile beraber gorulur. Sizin cocukta bu bulgulardan, varmi? Varsa, teshis dogrudur, tedavisi yoktur. |
|
![]() |
|
Hocam resimleri gorebildinizmi messenger hesabinizda biz burdan yollayamadik
Düzenleyen heval - 28 Eyl 2015 Saat 22:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goremedim.. Dogru adrese gonderdiginizden eminmisiniz?
|
|
![]() |
|
Hocam sizin facebook hesabinizda mesaj kismina attim hesap size ait degilmi
Düzenleyen heval - 30 Eyl 2015 Saat 21:49 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grup bilgilerinizde isminiz yok, arayamiyorum..
listemde 5 ayri "Heval" var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|