Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dvit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdvit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dvit
    Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2015 Saat 19:38
merhabalar hocam ben eski maillerinizde hergün süt ve süt ürünleri tüketen çocuğun mutlaka dvitamini alması gerektiğini hatta amerikadaki sütlerde dvitaminide olduğunu söylemişsiniz birde eski maillerinizde dvitamini yılda 2 defa çok eski olmayanlarda 1 defa demişsiniz şimdi hocam benim  kızım günde 2 3 brdak süt içer. bu durumda senede 1 dvitamini yetrlimi yoksa 2 defa versem  olurmu bu arada yazın elimden geldiğince güneşe çıkarıım  hiç güneş kremie kullanmam.kusura bamayın uzun oldu.hoşçakalın SAYGILAR...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2015 Saat 22:50
Yazin gunes gorenlerde, D vitamin, senede 1 defa yeterli olabilir. Tabii; Rasitizm denilen D vitamin eksikligi 1 cesit degildir... Direncli( Resistant Rickets) ve Bagimli (Dependant Rickets) tipleride vardir ve bunlarda dahada yuksek dozlar gerekebilir.
Sizler cocularinizin; Gogus kafesine ve Dizlerine bakin... Bu konu ile ilgili resimleri iyi inceleyin.
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 20:59
hocam benim kızım bebekken 2 3 ay d vitamini kullandı yada kullanmadı çok iyi hatırlamıyorum.çünkü dr bize bıngıldağı kapanmış sakın vermeyin kafası küçük kalır demişti.ben bununla ilgili size yazdım.diz ve ayak bilekleri birbirine değiyor. göğüs kafesinde bir problem yok gibi bir ara size resmini göndericem ilginiz için çok çok teşekkürler.şimdiden nice mutlu bayramlar dilerim allaha emanet olun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2015 Saat 06:33
Birak, o palavracinin soylediklerini... Hicbir sey bildigi yok..
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2015 Saat 16:03
hocam zaten sayenizde artık biliyorum onların hiçbirşey bilmediğini ama sizi çok geç keşfettim.o zamanda iş işten geçmişti.ben hep sizin maillerinizi okuyorum ve kızıma hep sizin dediklernizi uyguluyorum.kızım sayenizde boy atti kilo aldı.çünkü çok pinpirikli bir anneydim sayenizde rahat bir anne oldum çok şanslıyım sizi tanıdığım için . sizi çok seviyoruzClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.