|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2015 Saat 11:36 |
Hocam merhaba 16.03.2012 de 34 haftalik dogan bir kizim var 2500 kg 49 cm dogmustu..suanda 20 kg ve 103 cm fazla oldugunu biliyodum ama tabloya bakinca cok fazla oldugunu gordum abur cubur yemez ekmek yemez ama surekli yemek yemek ister yemek yoksa elinde hep bi sut yada su vardir gunluk tukettigi sut miktari 600 ml en az yemeklere tuz koymam saf zeytinyagindan yapiyorum et tavuk ve balik yemeyi cok seviyor ama sebzeyide mutlaka yer..ne yapmaliyim
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu biraz kurtariyor... 103cm, 4.5yas boyu ve bu boya gore, kilo fazlasi; 3.5kg
Biraz dikkat etmeniz yeterlidir. Hereketini arttirin, biraz kossun, yorulsun. |
|
![]() |
|
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok hareketlidir nirmalde hatta bu yaz yuzmeye gitti hergun ama yemektende geri kalmiyo 😊 tesekkur ederim hocam
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|