|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 23:27 |
![]() kizimin bacaginda kokunda sivilce gibi biseler cikti,once sinek isirdi sandik. sonra iki gunde cogaldi iki bacaginda ve kokunda toplam on tane falan vardir. once etrafi da kizariyor sonra o kizariklik geciyor sivilce kaliyor. sert bisey. ne olabilir bu? iki aydir yogurt ve meyve veriyorum tadimlik. yumurta sarisi bi jez verdim bi cay kasigi bile degil ama bunlar ondan once cikmisti zaten. hocam soruyu arkadasimin kizi için soruyorum,resim buyuk oldu kusura bakmayin .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinek isirmis. Hala kasintisi varsa, Fenistil jel surun.. Izleri 3-4 hafta kalacak. Kesinlikle Sucicegi degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|