|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ege12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 09:12 |
Hocam merhaba;oğlum 3 yaşında,iki haftadır sadece
1 gece 1 gün sürmek kaydıyla 38-39 derece arasında ateşleniyor.İlk
ateşlenmesinden sonra 4-5 gün boyunca kakasınıda yumuşak/sıvı olarak yaptı.(ama
bu arada ateş falan söz konusu değil)dün akşamda tekrar 3.kez ateşlenince biz
oğlumu doktorunu götürüdük tam kan sayımı ve idrar tahlilleri yaptırdık,çok
şükürki bişey çıkmadı ara ara viral enfeksiyon geçirdiğimizi söyledi ve
bize sadece bağışıklkı güçlendirici olarak umca damla verdi.ben
bağırsaklarımızda herhangi bir sorun olup olamaycağını ve bunun için gaita
testi yaptırmamıza gerek varmı dediğimde bu hafta kakasında bir sorun olmadığı
için gerek duymadığını söyledi.Ancak bu sabah oğlum uyandı ve yine yumuşak kaka
yaptı. Hocam nedir bu yardımcı olabilirmisiniz, Ben size idrar ve tam kansayımı değerleriniz yazıyorum. İdrar; Sedimantasyon; 30dk; 7mm/h 60dk;19mm/h renk;sarı-Görünüm; Berrak Dansite;1,015 ph 8,0 protein-nitrit-glikoz-keton-blrubin ; negatif ürobilinojen;0,1 mg mikroskobi;nadir lokosit görüldü Tam kan sayımı; WBC;9,54 NEUT%60,6 NEUT#5,78 LYM%28 LYM#2,67 MONO%9,4 MONO#0,897 EOS%0,0481 EOS#0,046 BASO%1,51 BASO#0,144 RBC 4,71 HGB 11,9 HCT 35 MCV 74,2 MCH 25,3 MCHC 34,1 RDW 17,3 PLT 117 MPV 6,56 PCT 0,077 PDW 17,1 hOCAM NE OLUR YARDIMINIZ RİCA. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Umca'yi o kadar anlattim.. Ufak bir Tekirdag Rakisi alirsaniz, ayni alkol (Etanol) etkisini saglamis olursunuz..Ustunu okuyun, Raki kadar alkol ihtiva eder. Iyi kafa yapar!!. Simdiden, aksamci yapmaya baslamis olursunuz!!
Sakin, hicbir ilac kullanmayin, ictiginiz sulara dikkat edin. Artik Turkiye'deki sularda, Klor kokusu alinmiyor.. Herhalde, "gunah" diye sulari Klorlamiyorlar. |
|
![]() |
|
ege12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam napalım nasıl dikkat edelim? Hazır su kullanıyoruz,hazır suya nasıl güvenelim?Çeşmeden zaten hiçbir şekilde içilmiyor.N e yapmamız lazım.
Birde oğlum için takip etmem gereken bir durum varmı?Neden sürekli tekrarlıyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC dusuk, buda Antibiyotik gerekecek bir durum olmadigini gosteriyor. Viral enfeksiyonlarinda zaten bir tedavileri yoktur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi akşamlar,oğlumun İshali bugün aşırı derecede arttı on kereyi geçtive sonuncusu kkanlıydı.dolayısıyla kaka tahlili yyaptırdık.sonucu yazıyorum size,kahverengi, sulu,kanlı mukuslu,mukuslu alanlarda bolca lökosit ve 12 15 eritrosit görüldü. Bunun üzerine bize suprax ve proovit verdi. Hocam bu antibiyotik gi kullanmalı miyim,nasıl bir yol izleyeyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye kaka tahlili yaptirirsinizki!! Sanki Universite hastanesinde, asistanlara egitim veriliyor!!! Ne cikarsa ciksin, bu tip ishallerin hicbirine ilac verilmez.
Eski mailleri okuyun ve sakin verilen hicbir ilaci kullanmayin. Sadece bol su teklif edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|