|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çok çaresizim..(ölüm korkusu)Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2015 Saat 22:38 |
|
Kadir bey merhaba;6 yaşındaki kızım son zamanlarda sürekli korkular içerisinde.sen ölünce ben napıcam seni özlerim babaannemin annesi babası ölmüş .ya seni kaçırırlarsa ya beni kaçırırsa hırsızlar falan şeklinde sürekli tedirgin.bu ve buna benzer şeyler.rüyasında bile birilerinin onu kaçırdığını görmüş .güzelce izah etmeye çalıştım önceleri ama son zamanlarda çok bunaldım napıcağımı nasıl davranıcağımı inanın bilmiyorum..nedir bu durum böyle doktoramı götürelim napayım nolur bana yol gösterin çok çaresizim.ALLAH sizden razı olsun şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 08:18 |
|
Devamli baska mevzulari konusun. Sorduklarini duymazdan gelin, dikkatini baska yone cekin.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 08:23 |
|
Ben her defasında açıklama yapmaya çalışıyorum ve yanlış yapıyorum heralde.bu şekilde davranırsam başarılı olabilirmiyim kalıcı olmaz değilmi bu korkular.çok teşekkür ederim iyiki varsınız.sizden çok şey öğrendim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 08:34 |
|
Siz aciklama yaptikca, suallerin arkasi gelmeyecek.. Her aciklama baska sualleri doguracak..
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 14:12 |
|
İyiki varsınız.ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.gelmeyi çok istedim ,sizi görmek çok istedim ama istanbulda değildim kısmet olmadı.inşallah bi dahaki sefere.çok sağolun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|