|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pasha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 15:18 |
Hocam sayfaya yeni üye oldum benim sorum 43 günlük bebeğim kanında yüksek enfeksiyon tespit edildiği içinönce 9 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı 9. günün sonunda taburcu edildi iki gün sonra kontrole gelmemiz söylendi kontrole gittik hiç bir tahlil falan yapmadılar tamam gidebilirsiniz deyip bir antibiyotikle bizi gönderdiler.kontrolden iki gün sonra bebeğin ateşi yükseldi ve ishal oldu tekrar hastaneye gittiğimizde tahlillerde enfeksiyonun tekrar yükseldiğini ve değerlerin normal olmadığını söylediler idrarında ve gaitada bişey çıkmadı temiz dediler kan tahlilinin fotoğrafını göndereyim size bir bakın hocam şimdi hastaneden geldim hocam ne yapmam gerekiyor hastaneyimi değiştireyim hocayımı değiştireyim yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kan tahlili değerleri
WBC-RBC-HGB-HCT-MCV-MCHC BUNLAR NORMAL PARAMETRE SONUÇ REFERANS ARALĞI RDW 17.9 11.5-16 PLT 628 150-400 MPV 5,42 7.2-11.2 LYM 4.15 0.6-3.4 MONO 1.9 0-0.9 MONO% 16 1-11 EOS% 0.286 1-5 BASO 0.374 0-0.2 BASO% 3.16 0-1 CRP(TÜRBİDİMETRİK) 18.99 0-0.5 HOCAM FOTO GÖNDEREMEDİM YAZDIM ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadarda aptallik olmaz!!!!
O GERI-ZEKALI doktorlara soyleyin, Yeni dogan WBC degerlerini ogrenmeden, doktorluk yapmaya kalkmasinlar... WBC degerleri: 1-2 haftalik: 5.0-20.0 1-6 aylik : 6.0-17.5 dur.. Bunlara; doktor diye Diploma veren devletin .............. SAKIN: Antibiyotik filan vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|