|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak ağrısıGönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 13:15 |
|
Kadir bey merhaba.kızım 6 yaşında îki üç gündür öksürük burun akıntısı hafif bi soğuk algınlığı vardı.bu sabah kulağım ağrıo diyip çok ağlamış.doktora götürmüşler.kulağı kızarık öbür kulağındad ödem var demişler.verilen ilaçlar iburamin cold,agumentin antibiyotik nazofix burun damlası siprogut kulak damlası.bunların hiçbirini kulanmadım.sadece minoset ağrı kesici şurup verdim bi kaşık .daha iyi gibi.sizin fikrinizi almak istedim.bide kulakta ödem için ne yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 13:27 |
|
Kadir bey;yazdıklarınızı okuyorum her zaman .ama genede soruyorum .illiadin damlayı ara vermeden kaç gün kullanabiliriz.??bide bu kulakta ödem nedir ona takıldı kafam.kızım arada kulağım açıldı diyo çünkü .genelde tıkalı sanırsam.uzun zamandır arada açıldı diyo sadece.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 19:03 |
|
3 gun kullanin. Ilk gun iyilesse bile 3 gun kullanin.. 1 gun aradan sonra gerekirse tekrar kullanin.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 22:04 |
|
Çok sağolun kadir bey.kulağı sürekli tıkalı galiba arada açıldığını söylüyo.kulakta ödem nedir ondanmı oluyo böyle.ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2015 Saat 05:12 |
|
Bu konuda yazilmis olanlari okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|