|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omer omrum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omer omrum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 12:34 |
Merhabalar
6 yaşında oğlum 3 gün önce baş ağrısı ateş ve karın ağrısı ile acile götürdük kan ve idrar testi yapıldı crp 43 çıktı.dr muz zimaks- ibu fort-tylol (dönüşümlü) debridat verdi.aynı zmaanda o gece ishal başladı fakat dün ateşi 40 derece olup hiçbir şekilde düşmemişti kaka 12 kez yaptı dr tekrar götürdük test yapıldı kaka testinde lökosit10-12 eritrosit 2-3 ENTAMAOBA HISTOLYTICA TRAFOZOİDLER GÖRÜLDÜ yazıyordu dr dizanteri olduğunu söyledi ve flagyl diyacure ekledi ateşi serumdan sonra gece 2 den beri hiç çıkmadı başı ağrımıyor fakat karın ağrısı ve ishali devam ediyor kakası yeşil ve sümüksü internette dizanteri ile ilgili şeyler okudum korktum. araştırırken sizi buldum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumaya devam edin.
1- E.Histolytica kistleri dese neyse de, "Trofozoidleri" gorebilmesi icin, kakanin sogumadan, daha sicak iken bakilmasi gerekir. Sogumus, beklemis bir kakada "Trofozoidler" ASLA gorulemezler. Hele kaka ornegini, evden getirdi iseniz, o laboratuvar hayal gormus demektir. Ancak, Laboratuvarda verilmis kakalarda gorulebilir.. 2- Her turlu dizanteride, kaka sancili-ikintili bir devrenin arkasindan, cok az miktarda, guvercin pisligi kadar gelir. Bol sulu veya civik kakalar ASLA, Dizanteri kakasi degildir. Eger, bol sulu-civik kakalar yapiyorsa, sakin ilac vermeyin. Okumaya devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Tem 2015 Saat 23:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|