|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
duyguukuruu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2015 Saat 23:51 |
Kadir bey merhaba;
4yaşındaki kızımın ellerinde kahverengi lekeler çıktı. 3 doktora çıktık. travazol kullandık geçmedi. bugün de mycospor ve trosyd merhem verdibi başka doktor. kullanmalımıyım.?reçeteyi yazarkende ben anlamadım ama kaşıntısıda yokmuş yinede olsun kullanın geçer belki dediler. bu lekeler nedir iki elindede var resim yükleyemedim bi türlü. 10 gün oldu geçmediler. kalıcılarmı ? geçtiği zaman tekrarlarmı çok tereddütteyim lütfen yardım edin hocam
|
|
![]() |
|
duyguukuruu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
KADİR BEY AYRICA EKLEMEDEN GEÇEMİCEM ;
KIZIMIN ELİNDE BU LEKERİ İLK FARKETTİĞİMDE BOYA LEKESİ ZANNETİM SABUNLADIM GEÇMEYİNCE ÜZERİNDE DURMADIM PARKTA OYNARKEN BİŞİ ELLEMİŞTİR DİYE DÜŞÜNDÜM. Bİ KAÇ GÜN SONRA DEVAMLI OYNADIĞI ARKADAŞININ YÜZÜNÜN KOMPLE BÖYLE LEKELENDİĞİNİ GÖRDÜM. O ÇOUĞU ANNESİ DOKTORA GÖTÜRMEMİŞ KIZIM ELLERİNDEDE AYNI LEKEYİ GÖRÜNCE BULAŞTIĞINI DÜŞÜNDÜM. MANTAR GİBİ BİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. ARAŞTIRDIĞIMDA NÖROFİBROMATOZİS GİBİ BENİ ÜRPERTEN BİŞİ DE ÇIKIYO KARŞIMA FAKAT DİĞER ARKADAŞININDA YÜZÜNÜN KOMPLE KARARMASI İÇİMİ RAHATLATIYO NE YALAN SÖYLİYİM. PAZARTESİ GİTMEDİĞİM SON Bİ CİLDİYE DOKTORU KALDI FİKRİNİZ ALDIKTAN SONRA GİDİP GİTMEME KONUSUNDA KARAR VERİCEM. YARDIMINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bunlarin; "Norofibromatoz" ile yakindan-uzaktan hicbir ilgileri yok..
2- Sizin kizinizin elindekiler, Sanki; isirmista, kan oturmus, onlarin iyilesirkenki hali gibi.. Senin kizi bir siki sorgu-suale cek bakayim, isirmismi-isirmamismi?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
hocam tekrar merhaba,
ısırma gibi bi durum söz konusu değil benimde aklıma geldi sordum kızma tekrar.
şöyle bişiden bahsedicem,
çok yakın arkdaşımın yanağında uçuk gibi bişi çıktı ertesi gn kızımında yanağında çıktı
bi kaç gün sonra elleri lekelendi şuan 10 gün oldu hemen hemen hala bu lekeler var.
ve bi hafta önce arkdaşımın kızın yüzündede böyle lekeler çıkmış. acaba ilk başta çıkan uçukla alakası olabilir mi . gittiğimiz dotorlardan biri tinea nigra mantarı demiş travazol vermişti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyguukuruu
HOCAM TEKRAR MERHABA ,
BUGÜN CİLDİYE DOKTORUNA GİTTİK LEKELER İÇİN.
BANA HERHANGİBİ Bİ OTA ELLEDİĞİNDE OTUN ÖZÜNÜN GÜNEŞLE KURUDUĞUNDA BIRAKTIĞI LEKELER OLDUĞUNU SÖYLEDİ. ADVANTAN KREM VERDİ. 15 GÜN KULLANIN DEDİ. AMA GEÇMESİNİN AYLAR ALABİLECEĞİNİ DEVAMLI GÜNEŞ KREMİ KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.FİKRİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|