Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Devit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDevit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Devit
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 16:57
Hocam kizim icin aksam yazmistim terlemesi icin devit ampul verin dediniz.dogrumudur ilac diye teyit etmek istedim size.
Devit-3 i.m oral ampul 300.000 i.u/ml.
Hepsini vericem deilmi hocam.
Tesekkuederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120424
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 19:46
Evet, dogru. Zaten 1ml kadar bir sey cikar. Ya kasiga dokup verin, yada ekmek ustune damlatip verin.
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 20:20
Oksuruk cok olmasa da koyu yesil akinti.arada hapsuruk.oksuruk baya siddetli hocam ya korkuorum moralim cok bozuluyor.ne kadar surer bu sekil siddetli.bugun 3.gun.bisey olacak diye cok korkuyorum.istahi keyif yerinde 5 10 saniyede bi surekli siddetli sesli öksürük.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 22:52
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 23:50
Ozur diliyorum vaktinizi aliyorum.
Dun deviti teyit ettikten sonra kizima icirdim saat 6 7 civari.gecede ateslendi hafif.devitten mi kaynaklasmistir hhocam.onu merak ettim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 03:29
   " Oksuruk cok olmasa da koyu yesil akinti.arada hapsuruk.oksuruk baya siddetli hocam ya korkuorum moralim cok bozuluyor.ne kadar surer bu sekil siddetli.bugun 3.gun.bisey olacak diye cok korkuyorum "

Zaten Gribi vardi!!! Daha neden korkuyorsunuz??? Grip icin yazilmis olan mailleri okuyun.
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 20:15
Hocam merhaba 
Dun gece kizim ateslendi yine ikigundur halsizligi var biraz gozlerinden belli.atesi38i geçmedi.bugun kbb goturdum nisayi 3tane surup auerus diye alerji surubu.
Flagy ve vapodry diye.
Alerji icin olani almadim.diger ikisini aldim ama vermekte emin degilim.
Kullanmazsam daha kotuye gidebilirmis.
2011temmuz29 dogumlu 19kilo 102cm.
1 er olcek verilecek.
Burun akintisi balgamli oksurugu halsizligi var 10gune yakindir boyle ve iki defa ateslendi 38 38.5larda.
Sabriniza ilginize cok tesekkur ederim hocam.allah razi olsun.
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 22:04
Sol kulagindan icin duymuor dio hocam.bide kirmizi gibi diger kulagina gore.kulak deil de kulaginin arkasi basinda.
????
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.