|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
nisam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 16:57 |
Hocam kizim icin aksam yazmistim terlemesi icin devit ampul verin dediniz.dogrumudur ilac diye teyit etmek istedim size.
Devit-3 i.m oral ampul 300.000 i.u/ml. Hepsini vericem deilmi hocam. Tesekkuederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120424 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, dogru. Zaten 1ml kadar bir sey cikar. Ya kasiga dokup verin, yada ekmek ustune damlatip verin.
|
|
![]() |
|
nisam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk cok olmasa da koyu yesil akinti.arada hapsuruk.oksuruk baya siddetli hocam ya korkuorum moralim cok bozuluyor.ne kadar surer bu sekil siddetli.bugun 3.gun.bisey olacak diye cok korkuyorum.istahi keyif yerinde 5 10 saniyede bi surekli siddetli sesli öksürük.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120424 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Ozur diliyorum vaktinizi aliyorum.
Dun deviti teyit ettikten sonra kizima icirdim saat 6 7 civari.gecede ateslendi hafif.devitten mi kaynaklasmistir hhocam.onu merak ettim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Oksuruk cok olmasa da koyu yesil akinti.arada hapsuruk.oksuruk baya siddetli hocam ya korkuorum moralim cok bozuluyor.ne kadar surer bu sekil siddetli.bugun 3.gun.bisey olacak diye cok korkuyorum "
Zaten Gribi vardi!!! Daha neden korkuyorsunuz??? Grip icin yazilmis olan mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba
Dun gece kizim ateslendi yine ikigundur halsizligi var biraz gozlerinden belli.atesi38i geçmedi.bugun kbb goturdum nisayi 3tane surup auerus diye alerji surubu. Flagy ve vapodry diye. Alerji icin olani almadim.diger ikisini aldim ama vermekte emin degilim. Kullanmazsam daha kotuye gidebilirmis. 2011temmuz29 dogumlu 19kilo 102cm. 1 er olcek verilecek. Burun akintisi balgamli oksurugu halsizligi var 10gune yakindir boyle ve iki defa ateslendi 38 38.5larda. Sabriniza ilginize cok tesekkur ederim hocam.allah razi olsun.
|
|
![]() |
|
Sol kulagindan icin duymuor dio hocam.bide kirmizi gibi diger kulagina gore.kulak deil de kulaginin arkasi basinda.
????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|