|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 17:54 |
hocam 8 aylık bebeğim 2 haftadır grip sadece serum fizyolojik kullanıyorum.bıgün gözünde çapaklanma oldu tobrasedmi kullanmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, kullanin. Kullanim icin eski mailleri mutlaka okuyun, cocugu uzmeden damlatin.
|
|
![]() |
|
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın gözüne 3 gün tobrased damlattım,fakat 4 gündür ihmal edip damlatmadım bugün tekrar çapak oluştu tobrasede devam edebilirmiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeni basliyormus gibi; 5 gun kullanin...
|
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar dr bey. 2 aylık bebeğimizin tek gözünde yeşil akıntı var. çapaklanma şeklinde. tobrased damla damlatabilir miyiz 2 aylık bebeğe. ve ne miktarda kaç kere kaç gün kullanmalıyız. forumda baktım ama 2 aylık bebek çin uygun olup olmadığını anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. bir de iki gözüne mi yoksa sadece rahatsız olan gözüne mi damlatalım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogar dogmaz kullaniliyor..
Antibiyotikli goz damlalari DAIMA, kaidedir, her iki goze damlatilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|