|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fundaxx ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 11:50 |
Kadir Bey Merhaba;
4 yaşında ikiz kızlarım var. Ve hiç bir sekilde surup iciremiyorum. Daha küçükken paranox s fitil kullanıyordum. Ama artık pek etki etmiyor. Son ateslenmelerinde 2 fitil (240mg)birden verdim ancak o sekilde düştü. Bunun bir zararı olur mu? Ya da ne önerirsiniz? Birde bir arkadaşım aynı yaştaki çocuğuna immuneks bagısıklik güçlendirici veriyormuş. Çok faydasını oldugunu söyledi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu arada tavsiyeleriniz sayesinde 2 yıldır doktor yüzü görmedik. Çok tesekkür ederim bizleri doğru bir sekilde bilgilendirdiginiz için. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile niye bu kadar ugrasiyorsunuz??? Ates, vucut savunmasidir. ates olmazsa, bagisiklik calismaz..
"Immunex" gibi sarlatan ilaclari ile ugrasacaginiza, atesi dusurmeyin, hastaliklar cok cabuk iyilesir. Yazarlar kisminda, benim makalelerim arasinda, Ates ile ilgili 3 yazi var, onlari okuyun. Immuneks, ilac bile degildir.. Hicbir ilac rehberinde adi bile gecmez.. Gida takviyesi diye gecer. Turkiyenin dovizine, ailelerin paralarina yazik. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|