|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 20:39 |
Hocam iyi gunler benim 26 aylik bi oglum var yemek diye bi olay yok hayatimizda sadece sut muz zeytin baska hicbirsey yemiyor benim tek korkum et yemedigi icin kansızlık baslar mi ama etrafimdaki herkes kotu anne oldugumu oglumu vitaminsiz biraktigimi soyluyorlar zayif ama boyu cok iyi kendinden buyuklerle yanyana geldiginde oglum uzun boylu hocam bende cevremden bunaldim yere yatirip zorla yemek yediremem yemek istemiyor hata nerde anlamadim sut verme sut istqhi keser diyolar ama gunde 2 litre bitiyo bi de gecesi var ben ne yapmalıyım Kadir bey boyle devam etmesi zararli mi cunku ne yaparsam ywpiyim sut oncelikli geliyor oglum icin beni cok kınıyorlar bu yuzden cevabinizi bekliyorum hocam simdiden tesekkurler
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merak etmeyin, sizin oglunuz, size laf edenlerin cocuklarina; "5 basacak"!!!!
Arada bir kahvaltida filan; Sucuk, pastirma gibi farkli proteinlerden verin. |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ozur dileyerek araya giriyorum hocam benim 4.5 yasindaki ikiz ogullarimin da halen sebze yememe sorunu var (dogum kilolari 35 haftalik daghan : 2550 gr,batuhan : 2450 gr ) simdi daghan :108 cm 20.5 kilo , batuhan : 107 cm 18.3 kilo..hocam gecen sene de ayni sorunu yazmistim size..uzerinden bir yil gecti halen sebze yemegini agizlarina almiyorlar..yeminle daha patlican kabagin tadini bilmiyorlar..pilav makarna kofte patates her turlu kahvaltilik yogurt meyve tavuk balik corbalar hepsi tamam sebze yok hayatimizda mecburen corbalarini yapiyorum ben de..nasil alistirabilirim hocam sebze yemeklerine ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeterli et yiyen cocuklarin; Lahana, Patlican yemelerine gerek yoktur.. Salata ve/veya Meyva'da ayni isi gorur. Zamanla alisacak.. Pek cok erkek, ancak evlendikten sonra, bazi sebzelere alismistir.
|
|
![]() |
|
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi gunler yeni baslik acmak istemedim burdan yazdim tekrar hocam oglum gece cok sık uyaniyor gunduz sutu de azaltti yedigi zeytin muz vardi onlari da yemiyor artik ama gece surekli sute uyaniyor ve asiri agliyor acaba acliktan midir bi de dudak icleri yara oldu hatta bugun kanadı kipkirmizi sutle kendimi avutuyodum ama onu da azaltinca cok uzuluyorum artik Kadir bey bunun icin bi cozum var midir dudaklari neden olabilir hala emzik kullaniyor takinti yaptigi bir biberon ucu bar kaucuk kocaman oldu ama birakmiyor ben de artık cok yorgun düştüm gece uykusu hic yok gozu kapalı agliyo sürekli mizirdaniyor cevabiniz cok degerli benim icin simdiden Teşekkürler
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun; gunde:2xyarim olcek, Sipraktin surup verin, 6. gun;sonucu konusalim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|