?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 May 2015 Saat 00:00 |
Kadir bey merhaba;her konuda size yazıyorum ve bıkmadan sabırla cevaplıyosunuz.çok teşekkür ederim.bu kez konu oldukça değişik ama size çok güveniyorum.fikriniizi almak istedim.yakın arkadaşımın kızı 6 yaşında anasınıfına gidiyo.bugün ağlamaklı şekilde bi itirafta bulunmuş annesine.kız arkadaşı söylemiş ilk ve birbirlerini dudaktan öpmüşler.ve bunu gizli bi şekilde bi kaç kez tekrar etmişler.nasıl davranıcağını bilememiş annesi.babasına ve öğretmenine söylememesini istemiş çok korkmuş .ne yapmasını önerirsiniz
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118475 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Cocukluk!! Ilgilenmeyin, abartmayin, sadece, bir daha yapmamasini tembih edin, yeterli olur. Korkmasi bile onemli bir sey olmadiginin isbatidir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|