|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibame ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2015 Saat 02:26 |
İyi günler Kadir Bey benim oğlum 4.5 yaşında bugün koltukta takla attıktan sonra şiddetli bir şekilde ağlamaya başladı kulağım çatladı diye.ne olduğuna anlam veremedim bir kaç gündür boğazı ağrıyordu burnu tıkalı gibiydi kulağımı ağrıdı diye iliadin damlattım ağrı kesici verdim ılık havlu ile kompres yaptım fakat kulağına dokundurtmadı.ettim edemedim acile götürdüm anlattım enfeksiyon var diye bir ton ilaç yazdı almadan geldik eve.ağrı kesicinin etkisiyle uyudu .ama uykusunun arasında üzerine yatamıyor boynunu sağa sola çevirmiyor ara ara ağrıyor diyor.sizce bu enfeksiyon mu?inanın doktora gitmeye korkar oldum muhtemelen gitsem tomografi çekelim falan derler.bir taraftan korkuyorum anne olarak birşeyleri atlarım dönülmez bir zarar olur diye.lütfen yardım edin.teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi olabilmesi icin, en az; 3-5 gunden beri Gripli olmasi gerekirdi..
Eger bugune kadar hic; Atesi ve Grip arazlari olmadi ise, takla atarken boynunu veya omzunu incitti demektir, SAKIN HICBIR ILAC VERMEYIN... Koprucuk kemigi kirilmis olsa dahi, hicbir sey yapilmaz. Kendiliginden duzelirler. |
|
![]() |
|
ibame ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hiçbir şekilde ateşi grşbi yoktu hafif burun çekiyor ve boğazında tahriş olunca temizliyordu.boyun incinmesi kulak ağrısı yaparmı sağ tarafını başı kulağı gösteritor ve çeviremiyor.herhangi bir krem ağrı kesici önermez misiniz?teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Adele agrisi!!! Kulak ile hic alakasi yok.. Boynuna biraz, "Voltaren jel" surup, majaj yapin, sicak kompres ( havluyu utu ile isitarak)yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|