|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
harzadin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 22:04 |
Hocam saygılar. kızım 5,5 yaşında 18 kg.bünyesi sağlam maşallah kolay kolay hasta olmaz olsa da ayakta geçirirdi. şimdiye kadar sayenizde atlattık birçok hastalığı minumum ilaçla.
dün akşam kreşten geldi ve boğazım ağrıyor dedi ve gece ateşi çıktı 39 derece civarındaydı bütün gece sayıkladı yüzü kıpkırmızı oldu. yutkunurken çok canı yanıyor.ışığa bakamıyor. ağzı kokuyor dilinin üstü bembeyaz.gece calpol verdik bir kere. sabah dr a götürdük ama çocuk dr u bulamadık acil dr u muayene etti ve tonsilit dedi. augmen. 400 mg calpol dolven ve tantum verde diye bi sprey verdi. calpol ve dolveni 4 er saat arayla sırayla kullanın ateşi olmazsa kullanmayın dedi. ateşi gün boyunca 37,6 larda olduğu için ateş düsürücü vermedik. kan tahlili yapılmadan antibiyotik vermek içime sinmedi.ilk dozu verdim sabah. dr muayene ederek viral mi bakteriyel mi anlayamadı sanırım. bugün geceye göre genel durumu daha iyi gibi en azından yatmıyor ama ateş ağrı devam ediyor. gece nasıl olacak bilemem. öksürük ishal kusma yok. 1.antibiyotiğe devam edelim mi hocam. 2. 5 aylık bir bebeğim daha var. uzak tutmaya çalışıyorum ama bulaşır mı ona da
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119210 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Antibiyotige devam edin. Agizda;koku ve dilde pas oldumu, antibiyotigi verin.
2- Atesini dusurmeyin... 3- Ates dusene kadar bulasiciligi DEVAM EDER... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|