|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FRK
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DokuntuGönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 18:39 |
|
Mrb hocam kizim 23 aylik. 2 gun once aksam 40 derece atesi oldu.sabaha kadar uyumadi ve istahsizdi. İlac vermedim, atesini dusurmedim. Hatta sicak tuttum. Atesi 40 dereceyi gecmiste olabilir. Sabahinda atesi dusmustu. 2 gun sonra yani bugun yuzunde ve tum vucudunda dokuntuler oldu. 6 hastalik olabilecegini dusundum ama soylede birsey var hocam: bu kizim ateslenmeden 5 gun once 6 yasindaki kizimda da yine 40 derece yuksek ates oldu. Usudugunu soyledi. Ustuste yorganla sabaha kadar uyudu. Kalktiginda iylesmisti. Keyfi yerindeydi. Atesi dustugunun ertesi gunu bu dokuntulerden ondada oldu. Yuzunde daha fazla vucudunda daha az. Tabi 23 aylik kizima gore dokuntuler daha seyrek. Selim bir viral hastalik oldugunu dusundum. Fakat bu kizimda da cikincada merak ettim. İki kizimdaki de ayni virus galiba. sizce ne olabilir? http://i.hizliresim.com/8ggARA.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 20:02 |
|
5.Hastalik... O dokuntuler birlesip, "kelebek kanadi" gorunumu alacak. Yuzdeki dokuntuler sonerken, govdede ve kol-bacaklarda dokuntu olacak, hicbir, ilac, tedavi gerekmez, bir onemide yoktur. Son derecede nadiren, eklem agrilari yaparsa da, kendiliginden iyilesirler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|