|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 12:37 |
Hocam kızım 4,5 yaşında. Dün mide bulantım var dedi. Bügünde karnım ağrıyor dedi, sağ yan ve arka kısmı gösteriyor ağrıyor diye. Sanırım mide bulantısıda var yutkunuyor arasıra. Geçen günde çişimi zor yapıyorum demişti. Ne olabilir
|
|
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşide çıktı ve yere eğilirken karnının yan tarafını tutarak eğiliyor ve mide bulantısı devam ediyor. Genel durumu iyi ayakta oyun oynayabiliyor diye hastaneye götürmedim
Düzenleyen didemipek - 27 Nis 2015 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip arazlari da varsa; domuz Gribidir.
2- Grip arazlari yoksa; basit ishaldir. Her iki durumda da; SAKIN, ilac/antibiyotik vermeyin. Apandisit gibi ameliyatlik durum olursa, agri DEVAMLIDIR, an-be-an kotuye gider, Gelip-gidici agrilar; ameliyatlik durumlarda olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|