Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates yesil kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtes yesil kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates yesil kaka
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 14:30
Hocam 1 yasinda anne sutu alan oglum dun geceyi ve bugunu atesli geciriyor
Gecen hFtadan beri kaka pek yapmiyordu az az gunde bir defa yapmisti
Dun bir kere cokca ve bugunde dort kere oldu suana kadar kakalar her defasinda daha sulu ve yesil olmaya basladi
Karnida agriyor yaparken sanirim cunku agliyor
Birsymi dokundu acaba , bagirsaginda enf falanmi oldu? Henuz hicbisey vermedim atesi kendiliginden bir iniyor bir cikiyor ne tavsiye edersiniz?

Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 14:45
Hocam eski mesajlara goz gezdirdimde domuz gribimi acaba diye dusunmeye basladim
Uc hafta oncede ateslenmusti grip gecirmisti dr kulagi kizarik demisti ama sonra ilacsiz azalmisti hala burun akintisi seffaf sekilde devam ediyor.
Eger domuz gribiyse 7 yasindaki kizima bulasirmi ? O dahami kotu gecirir dikkat edelim.
Birde oglum okulda calistigim yerde bir odada bakiliyor cok hijyenik ve temiz olmayabiliyor herzaman mikrop kapmissa yinede mudahalesiz bekleyeyimmi? Surekli beni emiyor beska birsey yemiyor

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 20:11
1- Domuz Gribi cocuklarda, cok rahat seyreder. Yetrki, ilac/antibiyotik verilmesin.
2- ister Domuz Gribi olsun, ister normal ISHAL, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. Kendiliginden gecer. Ishal ve kusma, vucudun savunmasidir. mikroplari atmaya yarar. Sakin Turk doktorlarinin hilelerine ve ilaclerina kanmayin.
Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 20:23
Dr a goturmedim zaten hocam bekliyorum bitmesini.hani enfeksiyonsa bagirsakta bisey gerekirmi diye ama gerekmiyor anladigim 😊sagolun

Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 07:31
Hocam diz dirsek yuz ve kRninda etrafi kizarik ama kendi beyaz gorunen kabarciklar cikti
Ne olabilir? Beklemeye devammi edeyim.ates devam ediyor sulu yesil kakada

Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 10:01
Kabarciklar bi cikip bi kayboluyordu dr a goturdum ishale karsi vucud alerji yapiyor gibi bisey dedi
Avil surup verdi
Siz nedersiniz hocam?💐

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 19:58
Olabilir, bazi gidalar hem ishale, hemde dokuntulere sebep olabilir, Zyrtec surup daha etkilidir hemde; her yasa, gunde 1 olcek verilir.
Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı m.kübra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 01:48
Hocam cmt pzr ve pzt gunduz atesi yoktu ama ishali devam ediyordu
Kizariklikta bi pzr gunu oldu alerji surubu vermiyordum
Suan tekrar atesli
Esim yok yanmizda yalnizim cok yoruldum dusinmekten stresten niye boyle oldu nicin gecmedi hala vucuttanmi atamadi yok tekrarliyormu
KAka testi yaptirayimmi birseye yararmi?
Bir yanim cok sakin bekle diyor diger yanim cok telasli korkuyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.