|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hamilelik ve emzirmeGönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 17:02 |
|
kadir hocam merhabalar,ben bugün doktora gittim ultrasonda 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim,birde 6 aylık oğlum var.doktor bana karnımdaki bebeğin 4-5 aylık oluncaya kadar emzirebilirsin dedi.diğer bebeğine haksızlık olmasın.o bebeğin doğduğunda ilk gelen o sarı sütten mağrum kalır ayrıca emzirmeye devam edersen senin sütün 1 yaşındaki bebek için uygun olduğundan yeni doğan bebeğine uygun olmaz.dedi.yinede sen bilirsin istersen emzirmeye devam et dedi.benim kafam karıştı hocam ben doğuma kadaremzirirsem yeni doğacan olan bebeğim için anne sütü uygun olmazmı hocam.allah razı olsun hocam sizden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 22:25 |
|
9 haftadir, gebe oldugunu bilmeden emzirdinde bir seymi oldu???? Aynen devam, istersen, dogumdan sonra bile buyugu emzirmeye devam edebilirsin.
|
|
![]() |
|
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 09:14 |
|
hocam sorduğum soru o değildi doktor emziremezsin demedi zaten. sadece karnımdaki bebeğin doğduğunda o ilk gelen sarı süt gelmez ayrıca şuanki sütün 1 yaşındaki bebeğine uygun olmuş olacak. diğer bebeğin doğduğunda bunlardan mağrum kalacak dedi.ben bunlar doğrumu diye sormuştum hocam.allah razı olsun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 18:16 |
|
O gelir, hic onemli degil. Siz emzirmeye devam edin... Esas oncelik, yeni doganda olacak. Yani, 1 yasindaki gereksiz yeni dogan sutu alacak.
Dogumdan sonra, sutunuzu inceleyin, siz bile farkedeceksiniz.. Zaten bu yapi farkindan dolayi; meme emen 1 yas cocugu sutun tadindaki degisiklikleri sevmiyor ve birakiyor.. Isin daha bir suru teferruati var, ama benim yerim ve zamanim yok.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|