|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 03:39 |
hocam mrb bu saatte yazmak zorunda kaldım çünkü çok endişeliyim.19 aylık oğlum pazartesi akşamı yüksek ateşle huzursuz ve uykusuz bi şekilde sürekli göğsümde emerek ve de 3-4 defa balgamlı kusarak geceyi geçirdik.Bu esnada ne su ne de başka bişey almadı.Sabah dr ye gittik bademcik kızarmış dedi ve beslenmediği için serum takviyesi verdi sepetledi bizi.bende emzirdim diye serum istemedim fakat gün sonunda hala ne sıvı ne de katı hiçbir şey almayınca serum aldık.(500mg)bu arada ateş geceleri yüksek gündüzleri 38 civarı ve oğlum hep baygın huzursuzdu.akabinde ishal ve grip başladı.bu gece ateş ve öksürük tavan yaptı.yaptığınız öksürük şemasını yeni gördüm.oğlumda hızlı ve sıkıntılı solunum var şuanda.öksürürken sanki ıslak yün kazaktan çıkan gırç gırç sesler geliyo.çok korkuyorum zatürreye çevirir mi?yarın tekrar dr ye gitcem.böyle bi durumu nasıl değerlendirirsiniz?yorum ve önerileriniz çok kıymetli benim için çünkü yarın kesin ventolin dayıyacak dr...
|
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hala da dışardan beslenmiyor ve sadece emiyor.ne ballı limonlu su ne de başka bişey...reddediyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meme emebilen bir cocuk, cani su istediginde, ICER... Eger icmiyorsa, bir su kaybi filan YOK DEMEKTIR. Zorlamanin da bir anlami yoktur. Sadece aralarda teklif edersiniz..
Ancak, baygin, suuru kapali, su bile icebilmekten aciz cocuklara, Serum takilir!! Bana kalirsa kaziklandiniz.. Su kaybi olsa, memeye saldirdigi gibi, suyada saldirir.. Serum bosuna, haybeden takildi. Gecmis olsun. Sadece; Burnu tikandiginda; Serum Fiz ile burun temizligi yapin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2015 Saat 04:35 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meme emebilecek kadar kuvveti varsa, onemli degil.
Oksuruk ates gibi vucudun savunmasidir. Oksurugu keserseniz, Zaturre olur... Oksurdugu icin, zaturre olunmaz... Siz Turk doktorlarina bakmayin.. Onlar tedaviden ziyade, anne-babaya; "Mavi boncuk" dagitmasini daha cok severler... Malum parayi cocuk degil aile veriyor.. Bu sebeple, cocuklar, doktorlarin umurlarinda degildir, aileye oynarlar, goz boyarlar.. |
|
![]() |
|
hocam tekrar tekrar çoook teşekkürler..gerçekten müdahale etmeden beşinci günün sonunda ateş düşmeye başladı.geceleri hala ateş ve huzursuzluk var ama biliyorumki vücut yeniyor.sayenizde bir dr kadar teknik ve tıbbi konuşacak kıvama geiyoruz.dr ye gittik sağolsun o da ne tahlil ne şurup gerek yok dedi.beş gün ateş olduğu için antbytk yazdı ama ben almadım.viral olduğunu söyledi.ama ben sanki sizin yazınızda bakteriyel olunca antbytk verilir dediğinizi hatırlıyorum.zaten biraz baygın hallerinden kurtulmaya başladı.dün yine bi yığın balgam kustu.çok uzattım biliyorum ama sizden çok şey öğrendim.allah size sağlıklı güzel bi yşam nasip etsin.sizleri çok seviyoruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger bir doktor, hem hastaligin, Viral oldugunu soyleyip, hemde Antibotik veriyorsa, ya cahil, yada sahtekar demektir.. Bence cahil, zira ayni sahtekarligin bu kadar yaygin uygulanmasi cok zordur...
" Bu kadar cehalet, ancak tahsil ile mumkundur" sozunu de unutmamak lazimdir.. Artik Tip Fakulte'lerinde, dogru durust Ogretim elemani kalmadi... Simdikilerin; cinlerle, perilerle, banyoda ciplak yikanilirmi, sol el-sag el tartismasindan baska ilimleri yok.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Şub 2015 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
evet kadir bey demekki doğru hatırlıyorum.viral durumda antbytk geekmez demiştiniz.o yüzden de başlamadım.bugün hala huzursuz ve halsizdi.yine su da içmedi hiçbir şey yemedi.ateş tekrar başladı.akşamları çıkıyo gündüzleri düşüyo ateş.ishal de devam ediyo fakat emzirdiğim için su almıyor diye endişelenmeye gerek yok dimi?bu yemeyi reddetme durumu 6 gündür bu şekilde daha ne kadar sürer bilmiyorum ama acaba bu halsizliği yememekten mi ishalden mi yoksa gripten mi?işin içinden çıkamadım.kafayı sıyırmak üzereyim çünkü yürümeyen, yemeyen,keyifsiz hep kucakta ve sadece emen bi 19 aylık bebek durumunda...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|