|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 22:42 |
Merhaba Doktor Bey;
Kizim Reyyan 37 hahtalik sezeryanla dunyaya geldi.25 gunluk su anda.3110gr ve 48 cmdi dogumda.bugun kiyafetle 3450 gr cikti,boyu olcemediler.200gr zaten kiyafet.sonucta az kilo almis.ama ablasi da ilk aylar cok az kilo almasina ragmen sizden ogrendiklerimle direnmis mama vermemistim. simdi de sade anne sutu veriyorum. 2 3 kakasi var gunluk. cogu sari,bazen yesil.sutum fiskirmiyor ama var.bir yattimi 4 5 saat uyuyor. uyandirmiyorum emsin diye. oyle ogrenmistim sizden. ne yapmali dersiniz.kakasina bakilirsa doyuyor ama kilosu doymuyor gibi.memede kaliyor uzun uzun.hep versem hep emicek ama sancilaniyor diye vermiyorum.tavsiyelerinizi bekliorum... tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Turkiye'deki saglikcilarin sacmaliklarina kanmayin. Bunlarin hicbiri, bebeklerin dogduktan sonra, 200-300 gram verdiklerini ve ancak 20. gun dogum kilolarini tekrar yakaladiklarini bilmezler... Veya bilirlerde, sirf Mama firmalarindan rusvet alabilmek icin, bilmezden gelirler.
Bebeginiz, gayet iyi kilo aliyor.. Zaten, "yesil kaka" cok yediginin isaretidir. Goreceksiniz; 2. ayda, 5.1kg'dan fazla gelecek... |
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 6 saat araliksiz uyudugu oluyor. Uyandirip emzirmiyorum acikinca uyaniyor ve cok uzun emiyor. Sorun yok degil mi?
Ayrica kaka sayisini degil rengini onemsiyorum.yanlissam duzeltin lutfen. Bu arada gulsum 6bucuk yasina geldi sizden ogrendiklerimle buyuttum ve hic pisman olmadim cok kimseler gibi. her an her vesile en kalbi dualarimizdasiniz. Allah sizden razi.olsun. ..
Düzenleyen hacizade - 19 Şub 2015 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle kakanin sadece; kivamina ve rengine bakin, sayisinin HIC ONEMI YOKTUR....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Doktor bey;
Reyyan 40gunluk oldu.3110 48cm dogum verileri.bugun 3685 gr /54cm " kiyafetle." Bir de memede uyuma sorunumuz var. Aglatmak zorunda kaliorum bazen. Doymadigindan degil keyiften yapior sanki.Gunde 2-3 kaka saribazen yesil devam. Ne dersiniz bu duruma?
Düzenleyen hacizade - 02 Mar 2015 Saat 17:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir memede; 10 dakikadan fazla tutmayin, yoksa sizi, yalanci emzik niyetine kullanmaya baslar. Gerekirse, yalanci emzik verin.
Yesil kaka; cok emdigini gosterir. Rahatsiz olmuyorsa onemli degildir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|