Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dişte Abse
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDişte Abse

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eylülce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eylülce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dişte Abse
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2015 Saat 19:07
Kadir Bey merhaba...
Kızım 17,5 aylık. Dün Öğlen saatlerinden itibaren ateşlendi. Burun akıntısı ve hafif Öksürük var. Ateşi 39 oldu gece. Ama Islak havlu duşla 38 e düşürdüm. Bu sabah farkettim sağ üst azı dişinin yerinde şişkinlik var ve ucunda beyaz iltihap görünüyor. Sağ kulak Altında da beze oluşmuş. Çok huzursuz. Ateş 38,5 civarlarında. Doktoru ilaç kullanma konusunda hassas. Ancak durumu anlatınca diş için antibiyotik kullanalım dedi. Bakteriyel bir durum olduğundan kullanalım dedi. augmentin 200 kullan dedi. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim.. Saygılar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2015 Saat 23:55
Dogrudur.. Kullanin. 4 gun sonrada bir Dis Hekimi gorsun.
Yukarı Dön
Eylülce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eylülce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 06:17
Çok teşekkür ederim.. Saygılar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.