|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2015 Saat 20:26 |
Kadir hocam oğlum 24 aylık 5 gün önce 2 yaş aşısını yaptırdım.
Oğlum aynı gece Ateşlenen ve ateşi 39.8 oldu sabahına da öksürük başladı. Bugün itibariyle tam 5 gündür ateş devam ediyor tabi öksürük te.bugun birde hapşırma ve burun akıntısı eklendi. Sizin tavsiyenize uymaya çalıştım. Öksürük için Bal limon ateş 39 dereceyi geçtiğinde ateş düşürücü verdim sadece. ama oğlum bugün hiç bir şey yemedi ve cok halsiz düştü. ne yapmamı önerirsiniz kadir hocam. |
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asilardan olan ates' 1 gunden fazla surmez.
Ates yaninda+Agizda koku ve dilde pas yoksa; Antibiyotik gerekmez, Grip geciriyor demektir. Eski mailleri okuyun.. |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bir de hiçbir şey yemiyor ve cok bitkin sürekli ağlıyor aç kalması çocuk için zararlı mıdır? Simdiden teşekkür ederim.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye yazilarimi hic okumuyorsunuz???? Tehlikeli ates diye bir durum yoktur.
Lutfen once okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|