|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
guness
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 7 aylık oğlumun gelişimi...Gönderim Zamanı: 08 Şub 2015 Saat 00:00 |
|
İyi akşamlar diliyorum Sayın Hocam... 74 cm boyunda ve 7.800 gr ağırlığında yedi aylık oğlum var. Sadece anne sütü alıyor. Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda sütüm de yeterli olduğu için ek gıdaya başlamadım ama fizik olarak çok zayıf görünüyor. Fazla emmek istemeyince sütümü sağıp verdiğimde yaklaşık 70 cc içiyor.
Gelişiminin nasıl olduğunu ve sadece emmesinin yeterli olup olmadığını fazladan süt teklif etmemin gereksiz mi olduğunu öğrenmek istiyorum. Çevremdeki herkes 6 aydan sonra bebek sadece sütle beslenir mi dirençsiz kalıyor, çabuk hastalanıyor gibi sözler söylüyorlar, sizden en doğru değerlendirmeyi almak istedim. Şimdiden çok teşekkür ediyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2015 Saat 17:35 |
|
6cm boy fazlasina oranla; 300gram eksiklik biraz tuhaf.. Emin olmak icin, baska bir yerde tarttirin, veya yakinda tekrar kontrola gidecekseniz, 8 aylik olculerini bana yazin.
anne sutu ile beslenenler, daha direncli olurlar. etrafinizdakiler, anne sutu vermeyen, cahillerdir. Sucluluk hissi duymamak icin, sozonde ayini yanlislari yapmanizi istiyorlar. O kiskanc kimselere kulak asmayin. Birakin, hasetlerinden catlasinlar. Siz anne sutune devam edin. Anne sutu yetmiyor idi ise; bu 6cm boy fazlaligi nasil oldu?? Eger, bir supheli durum olursa, ilk teklif edeceginiz "ek-gida" Kutu sutleri olsun. Alirsa, istedigi sayi ve miktarda anne sutune ilaveten verilebilir. |
|
![]() |
|
guness
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2015 Saat 22:54 |
|
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim... Sayenizde anne sütüne devam...
İzninizle bir sorum daha olacaktı. Oğlumda laringomalazi var. Kilo alımını ve çabuk hastalanmasını etkiliyor olabilir mi...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 00:02 |
|
Sakin soylenenlerin hicbirine kanmayin, "Laringomalazi'de", yapilacak bir sey yoktur, cocuk biraz buyuyup. Larenks boslugu, 1mm bile buyuse, kaybolur. Hicbir yere etki etmez.
SAKIN; Bunun icin, ilac vs. kullanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|