Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sık sık dil beyazlaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsık sık dil beyazlaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sık sık dil beyazlaması
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 19:34
Hocam Merhaba 35 aylık oğlum var sık sık dil o beyazlılar Sanko bir tabaka var ve ağzı kokuyor.  Karbonatli su ile 1 2 kez siliyorum geçiyor bi kaç güne sonra tekrar ediyor neden olabilir hocam ? Beyaz tabaka ama sadece dilde. Ne yapabilirim  ? Yada neyi yanlış yapıyorum ? Simdiden Teşekkürler hocam.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117324
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 21:56
Resim gonderebilirmisiniz???
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 22:22
http://i.hizliresim.com/Eb6o4n.jpg

Düzenleyen lagrima - 01 Şub 2015 Saat 22:29
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 22:25
Yukleyemedim hocam :( deniyorum ama olmuyor bir türlü  dilinde beyaz tabaka var sık sık oluyor biraz önce Karbonatla sildim baya azaldı ama gene oluyor 
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117324
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 22:32
Resim geldi, NORMAL, hicbir sey yok... Gordukleriniz, "Dil tad papillalari"
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 22:55
Karbonatla sildim o sebeple normal görünüyor hocam. Ama silmesem tabaka oluyor . Yanagında gene yara çıkmış biraz önce gördüm aft mi bilemiyorum neden olur hangi bölüme götürsem ?
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 23:08
http://i.hizliresim.com/md7ORY.jpg
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 23:08
Yanağını kırmızı iltihaplı gibi foto da pek belli olmuyor ama
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.