|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RNA2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 10:53 |
Merhaba Kadir Bey,
Oglumuz bugun itibari ile 16 gunluk oldu. Yurtdisinda yasiyoruz. 1 haftalikken Dr kontrolune gittigimizde bize "PediaVIT D" isimli vitamini verdi. Dr ve prospektusun onerisi gunde 1 ml vermemiz yonunde idi. Ancak forumdan onceki yazilarinizi okudugumda sizin onerinizin 20 gunluk ve 5 damla baslanmasi oldugunu gordum. Henuz baslamadim ve baslamadan once sizin gorusunuzu almak istedim: Bize verilen PediaVIT D isimli ilac sekerli surup tadinda. Bu tarz tatli bir vitamini vermemiz uygun mudur? D vitamini kac yasina kadar hangi olculerde verilmelidir? Ilac kutusunun uzerinde su bilgi var: Her 1 ml, 400IU Vitamin D icerir. Simdiden cok tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oradaki ilac, BASKA.... Doktorun dedigi gibi verin..
Bizdeki Vitaminin, 5 damlasi: 667 unitedir. "PediaVitD" 1ml=400unite.. dir Aynen oradaki doktorun dedigi gibi kullanin. Orada diger gidalarda da Dvitamini oldugundan, sartlar bizdeki gibi degildir, orada, 400 unite yeterlidir. Turkiye'de yetmez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2015 Saat 18:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|