Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil yardim (öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil yardim (öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil yardim (öksürük)
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 10:44
Merhaba Kadir bey
Kizim 5.5 yasinda 2 senedir hep sizin tedavi yontemlerinizi uyguluyorum..
Eylul ayindan beri acilmayan burnumuz ve surekli tekrarlsyan 3 gun duzelip sonra tekrar basliyan oksurugumuz var...2 haftadir da surekli midesi bulaniyo istahi iyice azaldi gonlunude alsam degismedi
Persembe gunu farkli bi oksurukle geldi okuldan bogazima seker kacti dedi ben de tahris oldgnu dusundum ertesi gun ayazda kalmis sekilde oksuruk basladi balgamli bir sekilde bogulurcasina iki gecedir de dvm ediyor.bal zencefil limon cold mix hepsine dvm ediyorum.ates 38-39 arasi geceleri oluyor.sag bobreginin agridigini soyluyor
Tavsiye uzerine teshisleri dogru ve ilacci bi dr olmadigi soylnn bi dra geldim dinledi muayne etti.. 
Hmn ventolinli hava verelim alerjikmi dgl acilirsa alerjiktir acilmazsa ona gore yol belirleyeim CIGERLERI CATIR CATIR dedi.bu haldeyken cocuk gene iyi duruyor dedi..ben vermek istemedigimi soyledim zamaninda bunlari cok yaptigimizi yanlis tedaviler oldhnu soyledim..biraz terslendim kibarca...
Esimle ciktik ve kactim oradan 2 senedir uygulamadigim yontemlere sil bastan yapmak korkuttu beni... napiyim simdi tit ve kan tahlili yaptiricam bi drun daha cigerlerini dinlemesini istiyorum...moralim cok bozuldu :((((( catir catir ciger ne dmk?kizimin mide bulantisina dayanamiyorum artik ne yapayim bi akil verin lutfen...
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117853
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 18:31
SAKIN, o zirvalarin hicbirine inanmayin... Zaten artik bazisi utandigindan olsa gerek, pek Astim,Bronsiolit lafi etmiyor, dogrudan; Zaturre diyor..
Soruyorsunuz: Bu yapilan Zaturre asilari niye bir ise yaramiyor? diye, gene tersleniyorsunuz..
Hicbir tahlil yaptirmayin, sadece sonradan atesi OLURSA, bir "Kan Sayimi" yaptirin...

" :((((( catir catir ciger ne dmk? "... Popodan uydurulmus, bir terim..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 20:39
 Cvbınız için teşekkür ederim  zaten ben dra zamanında bu hataları çok yaptık deyince "Çocuğunuz Astım olsa tedavi ettirmeyeceksiniz mi ?"dedi....
Ben oradan çıktığımda o korkuyla çocuğumu başka Hastanedeki dra götürdüm o da ciğerlerini dinleyince ciğerlerinde hışırtı var dedi Bronşit OLDUĞUNU söyledi...kan tahlili ve tit istedim ve sonuçları temiz çıktı WBC Değeri normaldi mono değerleri az yüksek çıktı...çıkan değerlere göre antibiyotiklik bi durumu olmadığını söyledi..
Amaaaa  Bu dr.da hava vermek gerektiğini ciğerlerinin başka turlu açılmayacağını ve yaptırmazsanız bu kadar şiddetli öksürükten zor kurtulabilecegimizi söyledi...Ben de Kızımın geçmişini anlatınca (ventolin havayla başladık ventolin ve flexotide inhalerlere kadar ilerlediğimizi 2 senedir de bunları çöpe attığımızı anlatınca)siz bilirsiniz ancak hafta sonuna kadar siz uyguladığınız doğal yöntemlere dvm edin geçmezse artarsa hava vermemiz gerekir dedi....mide bulantıları buna bağlı olabilir dedi..Öksürük için de prospan şurup verdi tamamen bitkisel dedi....

Düzenleyen kirazbebek - 19 Oca 2015 Saat 20:42
Durulu Günler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 20:51
Bi yazınızda okumuştum bronşitin asla antibiyotikle tedavi edilmediğini ve o kişinin çocogunun da çok ağır grip geçirdiğini yazmıştınız... Zannedersem biz de o durumdayız... 
Ciğerlerinde ki bu ses öksürürken göğsündeki acı midem bulanıyor diye ağlaması bunlar endişelendiriyor ister istemez...
Peşkeşe o kadar çok hapşırıyor ki şaşırdım...burnunun çok gıdıklandığınıda söylüyor...Gripte bu kadar çok hapşırma olabilir mi Kadir Bey? Babamızda cok hapşırır alerjen bi babamız var...alerji karışımı bi şey mi bu?
Bu arada önce öksürüğümüz yoğun bi şekilde başladı daha sonra ki gün Şeffaf burun akıntımız ve yoğun bi şekilde hapşırır Peşpeşe....

Düzenleyen kirazbebek - 19 Oca 2015 Saat 21:01
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117853
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 21:39
Nasil "DANSOZ" olduklarini goruyorsunuz degilmi!!.. Sizin biraz bu islerden anladiginizi farkedince, hemen kiviriyor ama, kasten zihninize bir suphe sokmadan da edemiyor.
Bol Serum fiz ve Limonlu bala devam..
Prospan sacmaligini da cok anlattim. Afyon'da bitkidir... Bitkisel olunca zararsiz anlamina gelmez. Bu doktorlar SALAK olduklarindan boyle abuk-subuk konusurlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.