Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sağ kolunda dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSağ kolunda dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemintuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemintuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sağ kolunda dokuntu
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 19:54
Merhaba Dr bey oglum 22,5 aylık 1 hafta önce kolunda kizarık sivilce gibi dokuntu oldu.omzunda daha yoğun du Acile goturduk. El ayak hastalığı dedi.başka yerinde yok diyince olucak dedi.avil surup ve advantan krem verdi.ferro sanol kullanıyorduk onu da bırakın dedi.1 hafta oldu başka bir yerinde çıkmadı. Kolu ndaki de solmaya başladı. Acaba ilaç mi yoksa ferro sanol bırakmam mi iyi geldi anlamadım. Ferro sanol u da başka bir Dr HEmogram  testi sonucu verdi.lökosit 11.42 hemoglobin 12 Hematokrit 33.9 MCV 77.9 neu %15.7 lenfosit 74.3 bu değerlere göre ferro sanol verilir mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117340
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 20:01
El,Ayak ve Agiz Hastaliginda, dokuntuler SADECE, avuc iclerinde, ayak tabanlarinda oluir. O salaklar iyiki bu hastaligin adini ogrendiler, simdiu onlerine gelen her dokuntulu hastaliga El,Ayak hastaligi diyorlar..,. Bu aptallara inanmayin.
Ferro sanol'u niye kullaniyorsunuz?? Hicmi benim yazilarimi okumadiniz??
HGB:12g/dL iken, Demir ilaci veren bir doktor, SARLATANIN ONDE GIDENIDIR... Bunu aynen kendisine iletin... Allahin geri zekalisi, gitsinde bir KITAP okusun... Oyle kulaktan dolma bilgilerle, haybeden doktorluk yapilmaz...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemintuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 22:37
  • Teşekkür ederim hocam.ferro sanolu bıraktıktan sonra omzundaki dokuntu siliklesti ama tam anlamıyla hala geçmedi. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 22:56
Acele etmeyin. Kabiz kalmayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemintuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 16:00
Merhaba hocam benim 23 aylık oğluma dair korkularım var.konuşmuyor. sadece çok ihtiyaç duyduğunda anne baba mama adim (aldim)  dede diyor.kendi çapında birseyler anlatiyor ama anlaşılmıyor. Ama dedigim herseyi anlıyor her komutumu yerine getiriyor.isteklerini işaret ederek istiyor.ih İHH diyor.birde çok heyecanlandıginda kollarini kanat gibi cirpiyor.ve bu beni korkutuyor.goz kontagi var,ismine bakıyor. Oyuncakları ile kısa süreli de olsa oynuyor.genelde bizimle oynamayı tercih ediyor.el becerileri iyi.öpulmeyi sevilmeyi seviyor.Mimikleri iyi.ama konuşmamasi ve kollarini cirpmasi acaba otizm mi dedirtiyor.kollarini cirpan ken Hayır dediğimde yada ilgisini başka birşeye çekince bırakıyor. Birde ben ogretmenim 7 aylikdan beri anneme bırakıyorum. Ama suan dikkat ediyorum da başka coçuklar gibi aglamıyor ben olmasam da olur.ama tabiki gidince çok mutlu oluyor sirin likler yapıyor. Dr una sordum otizm değil dedi.çocuk norologuna gittim oda yok dedi.acaba kollarini cirpan çocuk var mı. Ben mi çok takıntı yaptım. Kusuruma bakmayın çok uzun oldu.şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 23:24
Erkek cocuklari, bu yasta, ZATEN KONUSMAZLAR!!!!!!!
Hele bir 4 yasina gelsin... Anormal bir sey YOK, oturun-oturdugunuz yerde, yoksa bir gun bir "Cakal" ile karsilasirsiniz, SIZI OYAR...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemintuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 15:27
Hocam biliyorum bu konuyu çok zorluyor. Ama geç kalmak istemiyorum ya da benim psikolojim tamamen bozuldu.oğlum yukaridaki kelimelerin dişinda al ver de diyor.ama konuşmuyor. Sadece sorun konuşmama olsa bu kadar sorgular miydim bilmiyorum.şimdi internetten otizm belirtilerıne baktım. Kollarini kanat gibi cirpmasi nin yani sıra öperken sadece dudaklarını degdiriyor. Bir de bay bay i elini aşağı yukarı sallayarak yapıyor. Onun dışında hersey normal.bir norolog ve psikoloğa goturdum yok dediler.sizce ne yapayim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:10
Resmen, araniyorsunuz.. Yok bir sey.. Otizm, oyle sadece bir tek bulgu ile; "kanat cirpma" hareketi ile belli olmaz..

- Anti sosyal olcak.
- Goz temasi olmayacak.
- Devamli ayni hareketleri tekrarlayacak...
- Ya devamli TV seyredecek, ya da, baska hareketli cisimleri seyredecek. Bunlarida bulamazsa; cisimleri devamli cevirerek, onlara bakacak... Diger bulgular, bundan sonra onem kazanir.. Ustteki 4 MAJOR bulgu olmadan, diger minor bulgularla teshis konmaz..
Siz o internetteki her yazilanlara inanmayin.. Onlarin cogu kasten o sekilde, insanciklar korksun da kendilerine muracaat etsinler diye o sekilde yaziliyor.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2015 Saat 22:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.