Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yenidogan hastaligi(boğaz)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyenidogan hastaligi(boğaz)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremkuzeyildiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremkuzeyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yenidogan hastaligi(boğaz)
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 03:10
Hocam merhaba gecen tahlil sonuclarini yuklerken hep hata verdi ve yukleyemedim:( bebegimcsuam gayet iyi ama bisey sormaknistiyorum bu ayki muayanesinde doktor bogazinin genis oldugunu girtlak kemiklerinin cok buyuk oldugunu soyledi bu ne demek
Irem.kuzey
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremkuzeyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 03:12
Oglum 2 aylik 4600kg 57 cm anne sutu aliyor pature dogum
Irem.kuzey
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 18:28
    " doktor bogazinin genis oldugunu girtlak kemiklerinin cok buyuk oldugunu soyledi bu ne demek "

Doktorunuz; hem aptal, hem cahil demektir. Kitap okumadan, sadece derslerde not tutularak yapilan Turk Tip egitimi; iste boyle zavallilar peydahliyor..

Boy-Kilo cetveli ilk sayfaya yeni kondu...
Yanliz, sizin cocuk 3.5 kilo dogmadigi icin, siz dogumdaki kilosu ile cetveldeki kilo farkini takip edeceksiniz... Eger, dogumdaki ve muteakip aylardaki "fark" azaliyorsa, dogru yoldasiniz demektir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremkuzeyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 20:46
Anladim hocam saolun boy olarak yakalamisiz fakat kilo olarak 850 gr eksigimiz var acaba mama baslamam gerekirmi her ay 1000kg aldi
Irem.kuzey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 01:23
EGER; dogum kilosundaki acik, 850gramdan az ise, mama baslayin... Yok giderek arayi kapatiyorsa, sakin mama baslamayin.

Her ay 1000gram almasi, gayet iyi sutunuz oldugunu gosteriyor. Bana kalirsa, sakin mama baslamayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremkuzeyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 05:59
2800 dogdu evet sutum var fakat oglum gun icinde hic birakmadan emip kusuyo haliyle gece fazla sutum kalmiyo emmek istesiginde agzina istedigi gibi sut akisi olmadigindan huzursuzlanip aglamaya basliyo mama baslamak istemiyorum ama bazen sutun yetmedigini dusunuyorum..sabirla verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim
Irem.kuzey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 20:46
Kusmasi, gazi iyi cikarilmadigi icin olabilir. Gazini iyi cikarin. Ilgili yazilari okuyun ve Videoyu seyredin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.