|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selcen
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geniz etiGönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 21:04 |
|
Hocam saygılar, ben radyoloji teknisyenim. Bugün bir aile çekime geldi. 3 yasinda çocuk akciğer ve nazofarenks istenmis. Çekim yapmadan neyi olduğunu sordum. Geniz etinden ameliyat olacağını söyledi. Ben de sizin yazılarinizdan okudugum kadarıyla onlara bu hastaneden hemen kaçın deyip ameliyattan vazgecirdim. Çocuğun şikayetiyle gece gündüz sürekli horluyormus, uykuda,otururken vs. En azindan madem ameliyat ettirmek istiyorsunuz adam gibi bi prof görsun dedim. Doğru yaptım değil mi Hocam biraz vicdan azabı çektim sonradan.
Düzenleyen selcen - 08 Oca 2015 Saat 21:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 23:12 |
|
Yok canim en dogrusunu yaptiniz. Zaten yaz gelince, DENIZE GIRINCE, cocuk iyilesecek.. Hayir-dualarini alirsiniz..
Zaten 3 yasindaki bir cocugun "Geniz etini" alamazlar.. Bu yeni bir sahtekarlik turu olup, "Geniz etini alacagiz" diye bu kadar kucuk cocuklari ameliyata alip, geniz etini alamadan, (Hicbir rahatsizligi olmasa bile)Kulaklarina tup takip paralarini aliyorlar.. Simdilerde bu sahtekarlik Turkiye'de cok moda. |
|
![]() |
|
selcen
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 12:44 |
|
Bugün bir aileyi daha vazgecirdim hocam. O çocuk da 4 yasinda. Orta kulak iltihabi geçirmiş, ameliyatla kulaklarına hep sizin dediğiniz gibi tüp takacaklarmış. Ayrica Geniz etini de alcaklarmis. Nedense hastanede 5 tane kbbci var. En vasat doktor yapiyor operasyon. Bu beni daha çok suphelendirdi. İnsallah bi gün doktorla papaz olmam. :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 19:04 |
|
Kerizleri uyandiran olmazsa, nereden bilecekler..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|